Могилевська поділилася переживаннями з приводу нової вистави: Не знала, чи прийдуть глядачі

Це не перша авторська робота Могилевської
Фото: пресс-служба

Наталя Могилевська презентувала нову виставу «Доньки»

На сцені столичного Театру ім. Лесі Українки співачка Наталія Могилевська представила глядачам прем‘єру вистави «Доньки».

Новий спектакль артистка присвятила  всім матерям, які сьогодні моляться за  своїх синів і дочок на фронті. Продюсером вистави виступила Нонна Кондрашова, яка до цього працювала над створенням моноспектакля Могилевської «Я вдома».

«Працювати з такою драматичною актрисою, як Наталя Могилевська, це справжнє задоволення! Ми створили вже два спектаклі, попереду в планах – трилогія! Впевнена, що ці вистави стануть історією, і  їх зіграють наші майбутні покоління», – зазначила Нонна Кондрашова.

«Якби мені хтось декілька років сказав, що я з подружками буду писати виставу, таку ніжну та красиву, де я розмовляю з мамою та розповідаю про свої мрії… Що в ніч, перед прем‘єрою, під час ракетних обстрілів, я не буду спати, не зможу в день вистави вчасно переїхати міст, коли лунає повітряна тривога. І я не буду знати, чи прийдуть глядачі у зал… я би в житті не повірила! Але це наше сьогодення. Ні хвилини не жалкую ні про що! Дуже пишаюся нашим вмінням українців продовжувати радіти життю, любити, бути щасливими, вірити, народжувати та створювати найкраще! Незважаючи на війну! Ми всі – герої! І чим страшніші  ракетні обстріли, тим більше любові та надії у моїх спектаклях!»,  – прокоментувала Могилевська.

Це не перша авторська робота Могилевської. В кінці червня співачка дебютувала на театральній сцені у якості драматичної актриси та режисерки з авторською виставою про війну «Я вдома».

«Ця вистава виткана з реальних подій теперішньої російсько-української війни, з мого власного життя, з пережитих мною емоцій. Вірші та пісні, які народжувалися під час численних переїздів, концертів та зустрічей з військовими, пораненими та людьми, які постраждали від окупації. Інколи, особливо сьогодні нам усім потрібно дати волю своїм емоціям, визволити себе від гніту тяжких почуттів, які дуже тиснуть. Повинно бути місце, де ми можемо і поплакати, і поговорити і почути того, хто тебе розуміє. Маємо також дати волю ненависті, болю, коханню та ніжності, яких теж на цій війні дуже багато», – зазначила співачка.

Читайте також: Оля Цибульська розповіла, чому її брат опинився під слідством: Забрали все

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: