До Монатіка на сцену в Мадриді вийшли його сини

Від початку повномасштабної війни співак вирушив по світу з благодійним туром ART Оборона
фото з відкритих джерел

Артист дуже рідко бачиться з сім'єю

Український співак Дмитро Монатік зворушив своїх шанувальників на концерті в іспанському Мадриді. На сцену до виконавця після виступу вийшли сини зірки – Даня та Платон.

Артист пояснив, що через благодійні гастролі рідко бачиться з сім'єю, тому під час кожної зустрічі прагне якомога більше часу проводити з ним. Чуттєве відео з'явилося в його Instagram.

Співак поділився, що виступ в Мадриді став для нього особливим, оскільки на сцені возз'єдналася сім'я зірки, з якою він давно не бачився.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Dmitriy Monatik (@monatik_official)

«Цей виступ у Мадриді був особливий, бо до нас на концерт завітала моя сім’я. Ми так рідко зараз бачимось, і кожна зустріч така особлива і незабутня. Хочеться бути разом якомога довше. І за кулісами, і на сцені», – написав Монатік.

Даня та Платон вийшли після закінчення концерту, щоб вклонитися глядачам з артистами та зірковим татом. Монатік взяв їх за руки – і зал вибухнув оплесками.

У коментарях підписники вокаліста зізналися, що відео з дітьми розчулило їх.

«Це дуже зворушливо», «На це можна дивитися безкінечно», «Це було так душевно. Обожнюю всім серцем», «Це була неймовірна енергетика», «Дякуємо, Дмитре, за атмосферний вечір», – йдеться в повідомленнях.

Варто зауважити, що від початку повномасштабної війни співак вирушив по світу з благодійним туром ART Оборона. Він проводить аукціони, виступає, створює колаборації тощо, проте рідко бачиться з рідними.

Додамо, що популярний виконавець Діма Монатік, який нещодавно повернувся до України, опублікував фото у компанії легендарного поета та народного артиста Юрія Рибчинського.

Читайте також: Культовий британський гурт Coldplay бомбезно виконав «Обійми» з Вакарчуком

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: