Міс Аргентина та Міс Пуерто-Ріко зіграли таємне весілля (відео церемонії)

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Дівчата познайомилися на конкурсі Miss Grand International 2020 у Таїланді

26-річна колишня «Міс Аргентина» Маріана Варела та 22-річна екс-«Міс Пуерто-Ріко» Фабіола Валентин одружилися на таємній церемонії, про що повідомили своїм підписникам у соцмережі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Fabiola Valentín 🌙 (@fabiolavalentinpr)

Дівчата познайомилися на конкурсі Miss Grand International 2020 у Таїланді, де представляли свої країни. Потрапивши в топ-10 конкурсу, дві королеви краси стали близькими друзями в соціальних мережах. Чого фанати не знали, то це того, що вони таємно зустрічаються.

«Вирішивши зберегти наші стосунки в таємниці, ми відкрили двері в особливий день», – підписали дівчата відео в соцмережі. У ролику також можна побачити спочатку заручні кільця закоханих, а потім і обручки. Вони виготовлені із золота й мають форму корони. Для заручин красуні вибрали каблучки з великими діамантами.

Аргентина узаконила одностатеві шлюби у 2010 році, а Пуерто-Рико наслідувала цей приклад у 2015 році. Церемонія одруження відбулася у Шлюбному бюро у Сан-Хуані (Пуерто-Ріко). Фабіола Валентин одягла у важливий день коротку білу сукню-піджак з поясом та бахромою на спідниці. Друга наречена – Маріана Варела – постала у білому жакеті та чорних штанах. 

Раніше «Главком» писав, що алтарник духівника Путіна одружився в Португалії з відомим російським журналістом.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: