Симоньян бігає по ефірам в сукнях Dolce&Gabbana, які коштують більше, ніж росіяни заробляють за місяць

фото з відкритих джерел

Рашистка, яка часто критикує «західні цінності», купує сукні від люксових брендів

Одна з найвідоміших російських пропагандисток Маргарита Симоньян ходить на ефіри та інтерв'ю у сукнях, вартість яких значно перевищує місячний дохід жителів РФ.

Користувачі мережі звернули увагу на вбрання Симоньян із принтом троянд, яке ведуча одягла на одну зі своїй програм. Глядачі помітили, що головний редактор RT розмовляє з гостем про переїзд зірок з РФ у сукні від італійського бренду Dolce & Gabbana майже за 2 тис. євро. Багато коментаторів обурило, що т. з. журналістка, яка часто критикує «західні цінності», купує сукні від люксових брендів.

Саму ж Симоньян вочевидь зовсім не турбує критика росіян. Навпаки головний редактор пропагандистського телеканалу «Росія сьогодні» сама підігріває інтерес до свого вбрання. Приміром, якось Симоньян заявила, що дружина Байдена, тоді ще кандидата в президенти, Джилл прийшла на дебати у тій самій сукні, в якій вона брала велике інтерв'ю у Лаврова. Це була міді-сукня того ж Dolce&Gabbana із сумішевого шовку з квітковим принтом.

Раніше «Главком» писав, що рашистка Симоньян відверто зізналася, що навіть мати не дивиться її програми. Затята пропагандистка також визнала, що має проблеми з психічним станом.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: