Равлики з вибухівками. Гуморист «Кварталу 95» висміяв чергові фейки Кремля

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Актор «Кварталу 95» Юрій Великий підкинув пропагандистам свіжі ідеї для біолабораторії

Актор «Кварталу 95» Юрій Великий, який часто знімає гарні пародії про російську недолугість, порадував шанувальників новим відеоролмком, у якій посміявся із чергових фейків кремлівської влади.

В ролику актор зіграв представника РФ в ООН Василя Небензю, який на своєму нещодавньому виступі спантеличив світову спільноту заявами про створення біолабораторій в Україні. 

«Постійний представник Росії при ООН Небензя розсмішив світову спільноту черговими казками про наміри України та Заходу. Що нібито у березні на Херсонщині росіяни знайшли три безпілотники з ємностями, які можуть «поширювати заражених комарів». Ну що ж, підкинемо Небензі ще кілька ідей для його наступних спітчів», – підписав своє відео на Великий.

«У цій же лабораторії було виявлено інкубатор з виробництва агресивно-тактичних равликів, здатних нести на собі будиночок, повністю наповнений вибухівкою. У документах зазначено, що випробування вибухонебезпечних равликів почалися ще 2012 року, щоб за 10 років равлики встигли доповзти до лінії фронту», – жартує артист у відеороботі.

Ще «Небедзя» розповів про хробаків, які вилазять з-під землі під виглядом шнурків дл взуття, та запутують російських вояків. А ще є спеціально навчені курки-несушки, які приносять снаряди бійцям артилерії, а також особливі жуки-гнойовики: «У знайдених документах також згадується про створення спеціального загону жуків-гнойовиків, які здатні котити та перевертати нашу бойову техніку задніми лапками, натякаючи на те, з чого вона зроблена».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: