Ірина Федишин зізналася, що тіло її загиблого в Соледарі брата не можуть забрати більше місяця

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Про смерть Романа не кажуть його бабусі

Співачка Ірина Федишин на своїй сторінці в соцмережі виклала відео, в якому розповіла про свого двоюрідного брата, що загинув у лютому в бою під Соледаром. З перших днів війни Роман Климкович пішов добровольцем на фронт. Загиблому воїну було всього 34 роки.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ірина Федишин 🎤Iryna Fedyshyn (@irynafedyshyn)

«Ви мене питали, чи вдалося забрати тіло? Не вдалося. Ми чекаємо, – розповіла артистка шанувальникам. – Також ми не говоримо бабусі, якій 83 роки, що він загинув. Бо боїмося, як вона це перенесе. Хоча вона вже кілька разів запитувала про нього. Він був її улюбленцем. Я розумію, що вона має право знати... Але є страх, як вона перенесе цю звістку. Вона багато молиться. І я думаю, що молитва – це те, що йому зараз дуже потрібно».

«Зараз у мене є пам'ятний бронежилет мого брата Романа, який загинув за Україну. Він якийсь час його носив. Ми йому віддали його спочатку, а потім брату видали у військовій частині інший бронежилет. Говорив, мовляв, Іра, може, він комусь більше буде потрібний. З понеділка ми його відправимо до одного із захисників, – зазначила Ірина.

Про загибель двоюрідного брата співачка дізналась від його побратимів. Виконавиця додала, що бійці намагалися винести його тіло з поля бою зразу після загибелі, але ситуація там дуже складна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: