Свобода у міні-спідниці. Світові зірки згадують Тіну Тернер та викладають рідкісні фото

фото з відкритих джерел

Легендарна співачка пішла у засвіти

Американська співачка Тіна Тернер померла у віці 83 років. Зіркові колеги та друзі згадують про неї.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от STING (@theofficialsting)

«Прекрасна Тіна, ніхто не схожий на неї, просто найкраща», –  написав на своїй сторінці в соцмережі виконавець Стінг.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Tina Turner (@tinaturner)

«З великим сумом повідомляємо про смерть Тіни Тернер. Своєю музикою та своєю безмежною пристрастю до життя вона зачарувала мільйони шанувальників у всьому світі та надихнула майбутніх зірок. Сьогодні ми прощаємось із дорогою подругою, яка залишає нам усім свій найбільший твір: свою музику. Всі наші серцеві співчуття висловлюємо її сім'ї. Тіна, ми будемо дуже сумувати», – йдеться у повідомленні на офіційній сторінці співачки в Інстаграм.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Dr Naomi Campbell (@naomi)

«Пам'ятаю, коли вперше зустріла тебе в Парижі на виставці Azzedine Alaia у 1987 році, я була у захваті! Твоя аура була чарівною, королівською позитивною та чистою. Коли мене вибрали бути у твоєму відео, яке ми зняли у Camden Palace, це те, що я пам'ятатиму на все життя. Той вплив, який зробили на нас сили, завзятості і цілеспрямованості… Ти вчила не відмовлятися від своїх мрій. На кожній сцені, на якій колись стояла, віддавалася на 150 відсотків! Літай високо, Тіна Тернер. Легенда назавжди», – написала в Інстаграм супермодель Наомі Кемпбел.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Donatella Versace (@donatella_versace)

«Царство небесне, легендарна Тіна Тернер. Ви зруйнували бар'єри для жінок та художниць у всьому світі. Твій талант був унікальним. Я завжди дорожитиму часом, проведеним разом. Джанні та я любили тебе і весь світ теж», – написала італійська дизайнерка Донателла Версаче, проілюструвавши допис знімком зі співачкою та своїм знаменитим братом Джанні Версаче.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Oprah (@oprah)

Телеведуча Опра Вінфрі згадує про Тіну: «Я починала як фанат Тіни Тернер, потім повноправна шанувальниця, стежила за нею від шоу до шоу, і зрештою ми стали справжніми друзями. Вона назавжди богиня рок-н-ролу, яка містила в собі величину внутрішньої сили, яка зростала протягом усього її життя. Вона була прикладом для наслідування не тільки для мене, а й для всього світу. Вона підтримала частину мене, про існування якої я не знала.

Як тільки вона забрала свою свободу від багатьох років домашнього насильства, її життя стало явним закликом до тріумфу. Я вдячний за її сміливість, за те, що вона показала нам, як виглядає перемога у маноло та шкіряній міні-спідниці. Якось вона поділилася зі мною, що коли настане її час покинути цю землю, вона не боятиметься. Їй буде цікаво. Вона справді була найкращою».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Cindy Crawford (@cindycrawford)

«Спочивай з миром, Тіна Тернер. Таке натхнення і приклад того, що означає бути сильною жінкою, для мене і безлічі інших», – додала супермодель Сінді Кроуфорд.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Halle Berry (@halleberry)

«Я ніколи не забуду цей день на Балу легенд, коли зустріла Тіну Тернер! Вона перебудувала мене своєю розмовою, своїм духом, своєю глибиною характеру, своєю граціозністю та найголовніше вмінням бути звичайною та легендою свого часу! Сьогодні вночі світу не вистачатиме одного яскравого світла!», – написала акторка Геллі Беррі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: