Дженніфер Еністон зізналася, кому із знаменитих колег розповідає особисті секрети

Дженніфер Еністон
фото з відкритих джерел

Актри познайомилися, коли їм було 20 та 22 роки

Голлівудська зірка Дженніфер Еністон відвідала популярне вечірнє шоу Джиммі Феллона The Tonight Show у рамках просування нового фільму «Загадкове вбивство 2», де зіграла головну роль разом з Адамом Сендлером.

Для інтерв’ю Дженніфер вибрала обтягуючу чорну сукню, створену креативним директором Bottega Veneta Матьє Блазі з колекції Resort 2023. На шоу Дженніфер розповіла про багаторічну дружбу з колегою Адамом Сендлером. Актори познайомилися у знаменитому гастрономі Jerry's Famous Deli, коли їм було 20 та 22 роки, і з того часу нерозлучні.

«Я дуже люблю піклуватися про нього. Він піклується про всіх інших, але не про себе», – зізналася Джен. Під час зйомок Дженніфер всіляко підтримувала Адама та навіть готувала йому корисні смузі. «Я давала йому всілякі китайські трави, коли він втомлювався. Я як пересувна аптека. Так, я медик на знімальному майданчику».

Вона також розповіла, що актор, як дбайливий друг, ретельно стежить за вибором актрисою обранців, і якщо й пише їй, то найчастіше щоб дізнатися, з ким вона ходила побачення. «Якщо він і пише, так це щось на кшталт «Що ти взагалі робиш?» про тих, з ким я зустрічаюся».

У другій частині комедії дія сюжету перенесена до Парижа, а в самому фільмі на глядачів чекає багато екшену. У Дженніфер також була каскадерка на ім'я Келлі, яка «забралася на верх Ейфелевої вежі».

Читайте також: У новій серії «Сімпсонів» поховали Путіна та висміяли його довгий стіл

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: