Дмитро Комаров пояснив, навіщо Путіну обстріли Києва

Дмитро Комаров: Рашко, хочеш довести, що ти така велика та сильна країна? Так доведи у чесному бою
фото з відкритих джерел

Телеведучий наголосив, що цей ракетний терор ніяк не вплине на перебіг війни

Телеведучий Дмитро Комаров на своїй сторінці в Інстаграм опублікував відео, де показав наслідки вчорашнього ракетного удару у дворі одного з київських будинків.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Дмитрий Комаров (@komarovmir)

«Центр Києва, одна з точок, де був ракетний обстріл росіян. Це подвір'я житлового будинку, аж ніяк не військовий об'єкт. Росіяни вкотре підтвердили, що Росія це країна-терорист. Путін – головний терорист планети. А всі, хто радіє цьому, є посібниками терориста. За що сьогодні поранено чи вбито тих, хто йшов вулицею чи проїжджав перехрестя в машині? Це найнижчий, нелюдський, ганебний спосіб ведення бою. Рашко, хочеш довести, що ти така велика та сильна країна? Так доведи у чесному бою – наприклад, під Харковом чи Херсоном. Слабко?» – пише телеведучий.

Комаров наголосив, що цей ракетний терор ніяк не вплине на перебіг війни: «А чому всі радіють? Якої військової мети досягнуто? Ніяк це не вплине на перебіг війни. Це просто Путін і Кремль створювали картинку, щоб показати безмозким росіянам, що нібито ми б'ємо по Києву, ми перемагаємо. Але це все без толку, це ніяк не вплине на результати воєнних дій. І Росія обов’язково програє. І вже це робить».

Раніше «Главком» писав, що Комаров показав зброю, з якою російські окупанти приїхали воювати проти України. «Коротше, «друга» армія світу. На позиціях Росії – телефон ТА-57 року випуску, озвученого в назві. Навчальні 30-мм патрони у великій кількості. Навчальні дерев’яні (!) калаші, навчальні гранати. І багато іншого навчального. Очевидно: «воїни» приїхали на війну вчитися, не маючи навіть елементарних навичок. Навчалися просто в полях. Вчилися погано. Були відраховані. Очікується новий набір мобілізованих військових учнів», – написав телеведучий у соцмережі під відео.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: