Аптечний олігарх. Остапчук у жартівливому відео обсипався дефіцитним німесилом

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Телеведучий відреагував кумедним роликом на зміни у правилах продажу ліків

Телеведучий Володимир Остапчук на своїй сторінці в соцмережі розмістив кумедне відео, відреагувавши таким чином на зміни у правилах продажу деяких ліків.

Остапчук записав жартівливе відео, в якому посипає себе порошком німесилу, який від сьогодні можна придбати в аптеці лише за рецептом. Як повідомляють ЗМІ, це популярне знеболювальне вчора в другій половині дня не можна було знайти ні в одній аптеці столиці.   

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Volodymyr Ostapchuk (@vova_ostapchuk)

«Олігархи нашого часу», – лаконічно ролик Остапчук.

Раніше «Главком» писав, що телеведучий Остапчук висміяв гулянку українців в Куршавелі та розваги інших «патріотів» за кордоном. За словами Остапчука, «теробороні Барселони» потрібно зʼєднатися з батальйоном «Монако» та блокувати ворожі яхти в Адріатичному морі. «Лондонському десанту» – висадитися в Парижі, а місцевим десантникам зробити висадку в Лондоні. «Вам потрібно публікувати фото одне одного, але не забудьте в шапці профілю писати «I am ukrainian» та український прапор», – додав телеведучий. Від батальйону «Маямі» чекатимуть ленд-ліз, а батальйону «Дубаї» наказав не надсилати більше кальянів.

Нагадаємо, колишня міс України та її чоловік, що перебуває в розшуку, оскандалилися у Куршавелі. Компанія українців влаштувала гучне гуляння під синьо-жовтими прапорами – співали гімн, пісні про Зеленського, зокрема «Вова, ї#аш їх, бл#ть». За деякими даними, ціна такого відпочинку становить близько 50 тис. доларів за 2-3 години.

Читайте також: Потап вперше прокоментував чутки про розлучення з Настею Каменських

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: