З’явилися перші фото з місця ДТП, яку влаштував Остап Ступка

Фото: Телеграф

Актора затримали, на нього відкрили кримінальну справу

В мережі з’явилося фото з місця ДТП, яке влаштував відомий актор Остап Ступка, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння.

Нагадаємо, син легендарного актора Богдана Ступки та провідний артист Театру Франка влаштував ДТП у Голосіївському районі Києва. Інцидент стався вчора пізно ввечері. Джерела в поліції повідомили, що Ступка на своєму автомобілі Range Rover протаранив машину Mitsubishi, яка стояла на зупинці. У ній перебував чоловік, якого в результаті ДТП доставили в лікарню з численними травмами. Актора затримали, зараз на нього відкрили кримінальну справу. 

«Слідчі з розслідування ДТП столичного главку поліції встановили, що керманич виїхав на зустрічну смугу та в'їхав в припаркований транспортний засіб. Під час перевірки його на стан сп’яніння прилад Драгер показав 1,62 проміле», – йдеться у повідомленні поліції Києва.

За інформацією деяких інсайдерів в ЗМІ, Остап Ступка намагався «вирішити питання» з правоохоронцями, проте все одно поїхав до ізолятора. Артисту загрожує позбавлення волі до трьох років з позбавленням прав на водіння транспортним засобом.

В коментарі журналістам ТСН не став ні спростовувати, ні підтверджувати інформації про те, що сталося. За словами журналістів, під час спілкування з ними актор розмовляв «стурбованим голосом». «Ні, не можу коментувати. Узагалі ніяк не можу коментувати», – сказав Ступка в телефонній розмові. 

Читайте також: Під оплески глядачів. Російські стендапери показали пародію на вбивство воєнкора Татарського

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: