Він ватний. Даша Малахова вперше розповіла, чому розлучилася із угорським продюсером

Малахова: Я сказала, що він ватний, і розлучилася із ним
фото з відкритих джерел

Акторка здивувала подробицями розлучення з другим чоловіком

Телеведуча та акторка Даша Малахова вперше розповіла, що стало причиною її несподіванного розлучення із угорським продюсером Чабою Бакошем.

«Я розлучилася зі своїм другим чоловіком саме тоді, коли 2014 року я пішла на Майдан, а він не хотів зі мною йти. Я сказала, що він ватний, і розлучилася із ним. Для мене це було настільки важливо, тому що я подумала, що саме в цих цінностях і є відносини», – розповіла Даша в інтерв'ю Rostyslove Production.

Малахова зазначила, що, крім цього, були й інші причини, але це стало останньою краплею.

Відносини з Чабою Бакошем, з яким ведуча народила двох синів, після розлучення не були гладкими. Однак заради синів Малахова і Бакош спілкувалися. В січні «Главком» писав, що актриса запросила ексчоловіка на 16-річчя їхнього спільного сина Матяша.

На своїй сторінці в Інстаграм телеведуча поділилася рідкісними кадрами – з іменинником та усією родиною. Святкування пройшло у сімейному колі на природі. «Ми провели чудові вихідні, у родинному колі і з величезним задоволенням розпочали новий етап і запросили до Климівки Чабу, щоб разом жартувати, готувати, сидіти біля вогнища, базікати. Чабик нам готував цілий день і ми мало не луснули (може він хотів цього)» – жартувала в соцмережі Даша.

«Час, звісно, ​​не просто лікує, а й схоже робить стосунки кращими, ніж вони були до розлучення чи навіть спочатку. Ми, нарешті, стали добрими друзями, завдяки Матяшу, зробили йому сюрприз і стали кращими, ніж були раніше», – додала актриса.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: