Зірка серіалу «Секс у великому місті» голодує заради миру у Секторі Гази

Акторка Синтія Ніксон приєдналась до акцій протесту
фото із відкритих джерел

Синтія Ніксон зробила крок на підтримку перемир'я у Газі

Американська актриса Синтія Ніксон, відома російським глядачам за роллю Міранди у серіалі «Секс у великому місті», оголосила п'ятиденне голодування, закликаючи до припинення вогню в Газі. Про це пише Newsweek.

Напередодні актриса приєдналася до акції протесту біля Білого дому. Разом із нею участь в акції брали близько 250 відомих політичних діячів, законодавців штатів Нью-Йорк та Делавер.

«Я сьогодні тут, щоб вимагати, щоб наш президент перестав фінансувати масові вбивства та голод тисяч невинних палестинців, більшість із яких діти та жінки», – заявила Ніксон на пресконференції. Як пише видання акторка приєдналась до протесту разом із «видатними мусульманськими, єврейськими і союзними лідерами, а також законодавців штатів Нью-Йорка та Делавера». 

Як пише Newsweek, рішення зірки приєднатись до протесту викликало негативну реакцію в соціальних мережах.

Синтія Ніксон – американська акторка, політик і театральний режисер, лауреат двох премій «Еммі» і Гільдії кіноакторів США, і п'ятиразова номінантка на «Золотий глобус». Ніксон здобула широку популярність завдяки ролі Міранди Хоббс у комедійному серіалі «Секс у великому місті», де вона знімалася з 1998 по 2004 рік.
Зірка серіалу «Секс у великому місті» голодує заради миру у Секторі Гази фото 1

За даними Associated Press, у результаті ударів ізраїльських військових по Газі загинуло понад 13 тисяч осіб.

Нагадаємо, вранці 24 листопада почало діяти чотириденне перемир’я у війні Ізраїлю й угруповання ХАМАС. Перемир'я передбачало всеосяжне припинення вогню на півночі та півдні Сектора Гази, за яким мало відбутися звільнення деяких із 200 заручників, захоплених ХАМАС під час нападу 7 жовтня на територію Ізраїлю. В обмін на це мали бути звільнені кілька палестинських ув'язнених, яких утримують в ізраїльських в'язницях.

До слова, Ізраїль обговорює з ХАМАС продовження режиму припинення вогню ще на два дні. Для цього бойовики мають виконати умови Тель-Авіва. Про це пише Bloomberg. За словами джерела видання, можливість продовження перемир'я стає дедалі ймовірнішим. На цьому наполягають зокрема Катар та Сполучені Штати Америки. Зазначається, що через Катар за зачиненими дверима все ще ведуться переговори про продовження терміну перемир'я на два дні.

Раніше модель Джіджі Хадід опинилася в центрі скандалу. Модель палестинського походження поділилася в Instagram заявами, що Ізраїль – «єдина країна у світі, яка тримає дітей як військовополонених». Про це пише Daily Mail. На підтвердження своїх слів модель опублікувала фото Ахмеда Манасри, який у 13 років він напав із ножем на перехожих у Єрусалимі.

Читайте також: Відома порноакторка підтримала ХАМАС у війні проти Ізраїлю

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: