Відома порноакторка підтримала ХАМАС у війні проти Ізраїлю

Халіфа закликала «борців за свободу в Палестині» знімати відео горизонтально, щоб потім це потрапило в «історичні книги»
фото з відкритих джерел

Американською інфлюенсерка ліванського походження Мія Халіфа підтримувала напад ХАМАС на Ізраїль у соцмережах

Чоловічий журнал Playboy припиняє співпрацю з американською інфлюенсеркою ліванського походження та колишньою порнозіркою Мією Халіфою, бо вона підтримувала напад ХАМАС на Ізраїль у соцмережах. Про це передає The Times of Israel.

У X (Twitter) Мія Халіфа кілька разів писала про війну в Ізраїлі, жартуючи про «сіоністський режим апартеїду, який повалено партизанами в підроблених сорочках Gucci». Також вона просила «борців за свободу в Палестині» знімати відео горизонтально, щоб потім це потрапило в «історичні книги».

Журнал розіслав електронні листи своїм передплатникам і сказав, що видалив канал Мії з платформи Playboy. Тепер на сторінці Халіфи відображаються слова «Не знайдено».

«Мія зробила огидні та осудливі коментарі, вихваляючи атаки ХАМАС на Ізраїль і вбивство невинних чоловіків, жінок і дітей. У Playboy ми заохочуємо свободу вираження поглядів і конструктивні політичні дебати, але ми дотримуємося політики нульової терпимості до мови ненависті. Ми очікуємо, що Мія зрозуміє, що її слова та дії мають наслідки», – ідеться в листі Playboy.

Міа Халіфа – американська знаменитість соціальних мереж вебкамерна модель ліванського походження. Найбільше відома завдяки своїй дуже успішній, хоча й короткій кар’єрі порноакторки у 2014-15 роках.

Нагадаємо, в Ізраїлі, станом на вечір 9 жовтня загинули понад 900 людей, включно з іноземними громадянами.

До слова, у багатьох країнах світу відбулися демонстрації прихильників ХАМАСу. Зокрема, антиізраїльські мітинги пройшли в Британії, Канаді, США, Німеччині тощо.

Читайте також: ХАМАС: що відомо про рух, який хоче знищити Ізраїль, та до чого готуватися Україні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: