Модель Джіджі Хадід втрапила в скандал після публікації фото терориста

У своєму пості Хадід звинуватила Ізраїль у «викраденнях, зґвалтуваннях, приниженнях, тортурах і вбивствах палестинців»
фото з відкритих джерел

Джіджі Хадід заявила, що Ізраїль – «єдина країна у світі, яка тримає дітей як військовополонених»

Модель Джіджі Хадід опинилася в центрі скандалу. Модель палестинського походження поділилася в Instagram заявами, що Ізраїль – «єдина країна у світі, яка тримає дітей як військовополонених». Про це пише Daily Mail.

На підтвердження своїх слів модель опублікувала фото Ахмеда Манасри, який у 13 років він напав із ножем на перехожих у Єрусалимі.

Видалений пост Джіджі Хадід
Видалений пост Джіджі Хадід
фото: скріншот

У своєму пості Хадід звинуватила Ізраїль у «викраденнях, зґвалтуваннях, приниженнях, тортурах і вбивствах палестинців».

У вівторок, після негативної реакції суспільства на пост Хадід, модель вибачилася за свою «помилку», заявивши, що не змогла «перевірити факти» і «використала неправильний приклад»

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Gigi Hadid (@gigihadid)

«Для мене важливо поділитися реальними історіями про труднощі, які палестинці пережили і продовжують терпіти, але цими вихідними я поділилася чимось, що я не перевіряла і не замислювалася глибоко перед репостом», – написала вона.

Модель сказала, що «хоче показати, яким чином міжнародне право порушується ізраїльським урядом», і сказала, що з палестинською дитиною, заарештованою Армією оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ), будуть поводитися інакше, ніж з ізраїльською дитиною, зупиненою ЦАХАЛом.

Джіджі Хадід, відома своєю суперечливою антиізраїльською активністю, раніше була помічена в Парижі, коли вона прямувала до ліванського ресторану Al-Ajami.

28-річна Джіджі, яка була обличчям Maybelline і нині очолює кампанію Versace, заявила, що засуджує насильство щодо всіх людей.

«Бажання свободи і гуманного поводження з палестинцями та бажання безпеки для єврейського народу можуть бути важливими для однієї й тієї самої людини, включно зі мною», – сказала вона.

Але потім вона перейшла до звинувачення Ізраїлю в порушеннях прав людини і наголосила на роках порушень з боку Ізраїлю. Вона не згадала теракт 7 жовтня або поточну ситуацію із заручниками, які залишаються в полоні ХАМАС.

Нагадаємо, у соцмережах Хадід розмістила фото Ахмеда Манасру, назвавши його «дитиною-військовополоненою».

У 2015 році Манасру, якому тоді було 13 років, і його 15-річний двоюрідний брат Хасан Манасра напали на перехожих на вулиці Єрусалима з ножами. Вони завдали ножових поранень 13-річному хлопчикові, який виходив із кондитерської. Його заарештували і притягнули до відповідальності за замах на вбивство. Ахмеда засудили до дев'яти з половиною років позбавлення волі. Перебуваючи у в'язниці, він неодноразово намагався заподіяти шкоду собі та іншим ув'язненим.

До слова, відома порноакторка підтримала ХАМАС у війні проти Ізраїлю.

Раніше ми повідомляли, що американська супермодель Джіджі Хадід заарештували на Кайманових островах і оштрафували на 1000 доларів. Причиною стало зберігання наркотиків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: