Померла одна з найбагатших жінок Британії – очолювала імперію з виробництва секс-товарів

Голд перетворила компанію із фірми з чотирма вуличними магазинами на багатомільйонний бізнес
фото з відкритих джерел

Трагедія сталася за два місяці після смерті батька Жаклін Голд

Пішла з життя одна з найбагатших жінок Британії, голова компаній Gold Group International, «Енн Саммерс» та «Нікербокс». Жаклін Голд очолювала імперію з виробництва нижньої білизни та секс-товарів. Холдинг керує 80 магазинами у Британії та Ірландії. Статки Жаклін оцінюються в 470 мільйонів фунтів стерлінгів.

Бізнес-леді померла від раку у 62 роки. «З невимовним сумом ми підтверджуємо, що померла Жаклін Голд. Поруч із нею були її чоловік Ден, дочка Скарлетт, сестра Ванесса», – йдеться в офіційній заяві від родини.

«Вона пройшла шлях від стажера до головного виконавчого директора менш як за 10 років. Її рішучість і прихильність до унікальної роздрібної пропозиції призвели до створення багатоканальної роздрібної мережі. Саме завдяки її баченню та творчості компанія перетворилася з невідомого бренду на знаменитий та стабільний сегмент хай-стріт», – повідомили представники компанії. Голд перетворила компанію із фірми з чотирма вуличними магазинами на багатомільйонний бізнес.

Це подвійна трагедія для сім'ї Голд у 2023 році – два місяці тому помер тато Жаклін. Девід Голд пройшов шлях від бідності в Іст-Енді до одного з найзаможніших британців. Співголова «Вест Хем Юнайтед» помер після нетривалої хвороби у 86 років, повідомляє Daily Mail.

Читайте також: Селена Гомес пояснила, чому так стрімко набрала зайву вагу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: