Зірка «Ейфорії» Зендея вибила найбільший на ТБ гонорар за кожну нову серію серіалу

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

«Ейфорія» стала другим найпопулярнішим серіалом HBO

 

Зірка «Ейфорії» Зендея переглянула свій контракт із каналом HBO. Тепер за кожну нову серію популярного серіалу вона отримуватиме по 1 млн доларів, що зробить її наймолодшою (акторці всього 26 років) високооплачуваною актрисою на сучасному телебаченні.

Раніше по $1 млн за серію заробляли лише актори «Друзів» та «Ігри престолів», а також Ніколь Кідман та Різ Уізерспун  в міні-серіалі «Велика маленька брехня» та Елізабет Мосс в кінороботі «Сяючі».

«Ейфорія» – це серіал про підлітків, які стикаються з властивими для їхнього віку проблемами. Вихід відбувся ще 2019 року. Проект дуже сподобався публіці, і 2023 року очікується третій сезон, який ймовірно почнуть знімати в другій половині 2023 року. Точна дата релізу невідома.

«Ейфорія» стала другим найпопулярнішим серіалом HBO – шоу поступається лише «Грі престолів». Останній епізод дивилися 6,6 мільйонів глядачів. В «Ейфорії» Зендея виконує роль наркозалежної школярки Ру Беннетт. За роботу у двох сезонах вона здобула дві премії «Еммі» та «Золотий глобус».

Читайте також: Чудо-уколи, на яких стрімко худнуть знаменитості, виявилися дуже небезпечними

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: