Попросила про знижку на весілля: дівчина Остапчука поділилася їхнім першим листуванням

Володимир Остапчук і Катерина Полтавська
фото з відкритих джерел

Володимир Остапчук звернувся до своєї дівчини з проханням допомогти розблокувати сторінку в Instagram

Нова дівчина Володимира Остапчука поділилася їхнім першим листуванням у соціальних мережах. Виявилося, що Володимиру заблокували сторінку в Instagram, а Катерина Полтавська допомогла йому її розблокувати. При цьому, жартома, вона попросила знижку на проведення весілля.

За діалогом видно, що спілкування розпочав сам Володимир, звернувшись до Катерини з проханням допомогти розблокувати сторінку. І вже за 10 хвилин він повідомив, що все вдалося відновити. Проте, у цікавій та жартівливій ноті Катерина попросила Володимира про знижку.

Попросила про знижку на весілля: дівчина Остапчука поділилася їхнім першим листуванням фото 1

Володимир Остапчук не міг упустити можливості відповісти і перепостив скріншот їхнього першого листування на своїй сторінці в Instagram. Він жартівливо зазначив, що «знижку зробив». Згодом він виклав жарт від підписниці, яка зазначила, що він «максимально зекономив на ведучому», адже почав стосунки з Катею.

Попросила про знижку на весілля: дівчина Остапчука поділилася їхнім першим листуванням фото 2

Нагадаємо, що телеведучий Слава Дьомін у своїй авторській ютуб-програмі «Слава ПРО» розповідав, що у телеведучого Володимира Остапчука проблеми у сімейному житті. За словами Дьоміна, який працював разом з Остапчуком на телеканалі «Україна», який нещодавно закрився, Горняк та Остапчук, які одружився у 2020 році, живуть окремо.

До слова, шоумен Володимир Остапчук потрапив у черговий скандал. Телеведучий  виїхав з України на грецький острів Міконос, де відпрацював на дні народженні одеситки Юлії Буряк, яка є колишньою дружиною російського олігарха Леоніда Арапова. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: