«Втомилася втрачати близьких»: блогерка Коряк спробувала виправдатися за свої слова про ЗСУ

фото з відкритих джерел

Блогерка заявила, що з самого початку російського вторгнення в Україну активно підтримувала оборону своєї країни, приєднувалася до зборів для допомоги армії

Блогерка з мільйонною аудиторією, Тетяна Коряк після скандальних висловлювань про ЗСУ, вирішила вийти на зв'язок зі своїми підписниками в Instagram і спробувала  виправдатися за свої слова відносного того, що «ЗСУ – м'ясо».

Вона зазначила, що з самого початку російського вторгнення в Україну активно підтримувала оборону своєї країни, приєднувалася до зборів для допомоги армії, а також старалася допомагати звичайним людям.

За її словами, вона багато втратила за час війни – рідне місто Бахмут, будинок, близьких і рідних людей. 

Блогерка додала, що любить свою країну та людей.

«Розумію біль людей, які зазнають втрат у цій війні та надсилають мені щоденні прохання про допомогу. Де можу, я намагаюся їм допомагати, підтримувати петиції, брати участь у зборах. Мені важливо, оскільки я маю глибоку любов до своєї країни та її мешканців. Незалежно від того, як ставляться до мене, я все одно дбаю про них. Ви можете сприймати мої слова з нервовим зривом, але я дійсно прагну до миру у нашій країні. Мені досить втрат, розлучень і болю, і я вірю, що ви теж. Тому я виступила за те, щоб наша країна могла нарешті насолоджуватися миром та процвітанням», – додала Коряк.

Зазначимо, що блогерка звернулася до глядачів російською мовою та закрила коментарі до посту. Тому фоловери не змогли відреагувати на її виправдання.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Koriak Tatiana (@korya4ka)

Нагадаємо, українська блогерка з мільйонною аудиторією, Тетяна Коряк, більш відома як Корячка потрапила у скандал через свої коментарі щодо повномасштабної війни в Україні та воїнів ЗСУ.

Відповідаючи на повідомлення однієї зі своїх підписниць в Instagram, яка написала про те, що їй боляче дивитися на дитину, яка постійно плаче за татом-військовим, Тетяна Коряк зазначила, що ніхто не зобов'язаний йти захищати країну, як цей чоловік. Крім того, вона висловила думку, що якби вона була чоловіком, то ніколи б не взяла в руки зброю.

Крім того, вона викликала обурення своєю заявою про те, що у військових України немає шансів перемогти у війні проти російських окупантів через відсутність в них військового досвіду.

«Кого зараз набирають? М'ясо? Щоб що? У воїнів немає шансів. Тупо геноцид народу. Як ви, с*ка, цього не бачите? Невже не можна переговорами все вирішити?» – написала блогерка.

До слова, у 2021 році Тетяна Коряк отримала нагороду «Блогер року». На її Instagram підписані понад мільйон фоловерів, і вона активно розповідає про своє життя, харчування та спорт. Однак після конфлікту вона закрила свою сторінку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: