«У воїнів немає шансів»: блогерка-мільйонник Тетяна Коряк оскандалилася висловлюванням про ЗСУ

Тетяна Коряк оскандалилася через свої коментарі щодо повномасштабної війни в Україні
фото з відкритих джерел

Блогерка зазначила, що якби вона була чоловіком, то ніколи б не взяла в руки зброю

Українська блогерка з мільйонною аудиторією, Тетяна Коряк, більш відома як Корячка потрапила у скандал через свої коментарі щодо повномасштабної війни в Україні та воїнів ЗСУ.

Відповідаючи на повідомлення однієї зі своїх підписниць в Instagram, яка написала про те, що їй боляче дивитися на дитину, яка постійно плаче за татом-військовим, Тетяна Коряк зазначила, що ніхто не зобов'язаний йти захищати країну, як цей чоловік. Крім того, вона висловила думку, що якби вона була чоловіком, то ніколи б не взяла в руки зброю.

«Я не збираюся вбивати іншу людину ні під яким приводом. Це брудні ігри, в які залучають нас політики. Якби всі думали, як я, то війни не було б», – написала Коряк.

«У воїнів немає шансів»: блогерка-мільйонник Тетяна Коряк оскандалилася висловлюванням про ЗСУ фото 1

Крім того, вона викликала обурення своєю заявою про те, що у військових України немає шансів перемогти у війні проти російських окупантів через відсутність в них військового досвіду.

«У воїнів немає шансів»: блогерка-мільйонник Тетяна Коряк оскандалилася висловлюванням про ЗСУ фото 2

«Кого зараз набирають? М'ясо? Щоб що? У воїнів немає шансів. Тупо геноцид народу. Як ви, с*ка, цього не бачите? Невже не можна переговорами все вирішити?» – написала блогерка.

У 2021 році Тетяна Коряк отримала нагороду «Блогер року». На її Instagram підписані понад мільйон фоловерів, і вона активно розповідає про своє життя, харчування та спорт. Однак після конфлікту вона закрила свою сторінку.

Нагадаємо, український співак та захисник Віталій Козловський, який зараз служить у складі бригади Національної гвардії під назвою «Рубіж» пояснив, чому повертався до Києва. Про мету свого візиту до столиці Козловський розповів в Instagram.

За його словами, в столиці його чекало важливе завдання. Перед Днем Незалежності України співак взяв участь у концерті «Національна легенда», де вручають однойменну президентську відзнаку. Як зазначив Козловський, виступ покажуть в ефірі 26 серпня.

Читайте також: Netflix «похоронив» українського поета та бійця Павла Вишебабу. Військовий креативно відреагував

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: