Після заяви про розлучення Брітні Спірс відправилась на нічне побачення (фото)

Співачка Брітні Спірс не засмучується через розлучення
фото з відкритих джерел

Брітні Спірс підігріла чутки про новий роман

Зараз американська співачка Брітні Спірс розлучається із Семом Асгарі після трохи більше ніж року шлюбу але уже проводить час у компанії іншого чоловіка.

Цими вихідними 41-річну співачку Брітні Спірс помітили на побаченні у Таузанд-Оакс, штат Каліфорнія, з можливим новим бойфрендом. Про це пише Daily Mail.

Артистка, вочевидь не надто застучена своїм розставанням із Семом Асгарі, натомість  розпустила свої довгі світлі пасма і прикрила очі сонцезахисними окулярами, коли прибула до міста вночі за їжею.

Спірс була одягнена у світло-рожевий костюм із рукавами-буфами. Вона була помічена коли щось шукала на задньому сидінні свого чорного автомобіля.

Після заяви про розлучення Брітні Спірс відправилась на нічне побачення (фото) фото 1

Біля зірки сцени були охорона та високий таємничий чоловік із темним волоссям – він схожий на того, з ким Брітні помітили кількома днями раніше. Втім хто він, поки що для журналістів залишається загадкою.

Чоловік для їхньої нічної прогулянки із зіркою був одягнений у мішкуваті джинси, білу футболку та окуляри.

Після заяви про розлучення Брітні Спірс відправилась на нічне побачення (фото) фото 2

Нагадаємо, Брітні Спірс та американо-іранський актор Сем Асгарі розійшлися на початку цього місяця після року офіційного шлюбу. Наразі триває процес розлучення та поділу майна, зокрема, кошині закохані вирішили долю своїх п'яти собак . Асгарі забирає собі лише одного собаку, якого сам придбав у 2021 році.

До слова, Брітні Спірс розбила собі голову під час бійки зі своїм чоловіком Семом Асгарі перед їхнім розлученням. Про це пише Page Six.

У фільмі «Брітні Спірс: Розлучення та відчай», який транслювався в четвер на телеканалі Fox, розповіли, що пара, яка тепер розлучилася, одного разу посварилася в Лондоні і це закінчилося тим, що співачка отримала серйозні травми та потребувала медичної допомоги.

«Вона з Семом були у готельному номері, і сварка стала настільки жахливою, що Спірс спіткнулася і вдарилася об журнальний столик, розбивши голову. Їй потрібні були шви», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що передбачувана «мінливість» Спірс зрештою стала «занадто великою» для Асгарі, тому 16 серпня актор звернувся до суду, щоб розірвати їхній шлюб лише через 14 місяців.

Читайте також: Брітні Спірс випустить мемуари: якою буде ціна на книгу

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: