«Він прекрасна людина»: Шоптенко розповіла, чи спілкується з ексчоловіком Дікусаром, який на фронті

Українська танцівниця Олена Шоптенко
фото скріншот відео

Шоптенко зізнається, що відчуває до ексчоловіка велику повагу

Українська танцівниця Олена Шоптенко розповіла, як відреагувала на новину про те, що Дікусар став захисником з самого початку повномасштабного вторгнення. Своїми думками вона поділилася в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Олена Шоптенко зазначила, що новина її не здивувала. Адже вона знала, що колишній чоловік був завжди за справедливість.

«Він прекрасна людина, у нього високі цінності. Цей вчинок, я не була здивована. Ми зв'язувалися не часто. Він не може говорити, де він. Не може бути такого діалогу. У нас є спільний знайомий, з яким він більше спілкується. І я від нього дізнаюся якісь новини. Ми спілкувалися один раз. Я завжди боюся щось не те спитати», – каже танцівниця.

Шоптенко зізнається, що відчуває до ексчоловіка велику повагу.

«Я завжди відчувала і відчуваю до Діми велику повагу. У нас насправді дуже хороші стосунки. Ми працювали разом. Страшно трохи, звісно. Але я вірю і знаю, що все буде добре», – розповідає хореограф.

Нагадаємо, що хореограф Олена Шоптенко разом із дитиною виїхала з України одразу після початку повномасштабного вторгнення Росії. Танцівниця живе в Австрії, де влаштовує благодійні флешмоби разом з іншими українцями. У червні зірка «Танців з зірками» вперше за час війни приїхала до Києва.

В Instagram знаменитість поділилася враженнями від нещодавньої поїздки до Києва. Артистка зізналася, що минуло вже більше тижня, як вона повернулася до Відня, але лише зараз вона змогла підібрати слова, щоб описати свої емоції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: