«Естетично чи вульгарно?»: дівчина Тараса Цимбалюка поділиласась еротичними кадрами

Бізнесвумен Світлана Готочкіна
фото: скріншот з відео

Світлана Готочкіна повністю оголилася і позувала навприсядки

Дівчина українського актора Тараса Цимбалюка, бізнесвумен Світлана Готочкіна вразила підписників свого Instagram, знявшись оголеною.

Готочкіна  розмістила відео, де позувала абсолютно без одягу. Світлана позує  наприсядки і руками та ногами прикриває інтимні частини тіла. Дівчина актора сидить на підлозі, волосся у неї розпущене, це додало деякої  естетики образу дівчини.

«Естетично чи вульгарно?», – поцікавившись думкою підписників Світлана.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Готочкина Светлана (@got.sveta)

Як не дивно, шанувальники дівчини залишились в захваті від цих кадрів. Звичайно не обійшлося і без тих, які вважають відео такого характеру неприпустимо викладати на загал:

«Естетично і гарно, але відео не для загальної аудиторії, а для дуже вузького кола людей. Ви не тільки гарна жінка, але й керівник, у вас є наймані робітники. І маленькі похресники, яким не обов'язково вас бачити такою;

Це найкраще що бачили мої очі;

О Боги, та це ж просто кайф».

Коханий Світлани також відреагував на сміливі кадри дівчини. Прокоментував не багатослівно: «Вишукано» і супроводив підпис червоним серцем.

Нагадаємо, Тарас Цимбалюк і Світлана Готочкіна почали зустрічатися торік восени. Тривалий час пара приховувала свої стосунки, лише натякала, що разом. Однак  шанувальники розсекретили їхній роман.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: