Скандал із жіночою депіляцією: шоумен Остапчук відповів колегам

Шоумен Володимир Остапчук
фото з відкритих джерел

Остапчук звернувся до колег у дописі та пригадав їм «гріхи»

Шоумен Володимир Остапчук, який у своєму подкасті зі співаком Positiff та блогером Богданом Буше обговорювали волосся на тілі жінок, вагу та целюліт, відповів колегам на хейт. Він написав пост у Instagram у якому сказав, що його колеги «перевзулися».

«Зловтішатися й на цьому підвищувати свій рейтинг за рахунок мене ви вмієте, але про себе так часто забуваєте, на жаль. Так не можна, ви в себе одні, тому говоріть більше про себе, а не інших», – написав Володимир Остапчук.

У своєму пості Остапчку пригадав Дантесу, як той пів року тому розповідав, що нього «дитяча травма від неголених ніг вчительки».

«Волосся під пахвами – це неприколько, це смердить»? Слово «перевзутватися» вам про щось говорить?», – пише Остапчук.

Також, натякаючи на Машу Єфросініну, пригадав їй висловлювання про заробітню плату чоловіка, яка на думку ведучої, у нього має бути більша. 

«Чи хлопці не подивляться шоу й не почнуть комплексувати через те, що якщо мало заробляють, то їх жінка буде цьому докоряти й обговорювати? (як у вашому випадку – на всю країну)», – заявив Остапчук.

Крім того, шумен зауважив, що Олексій Дурнєв до повномасштабної війни у своєму шоу принизливо висловлювався на адресу дівчат. 

«До повномасштабної ти у своєму шоу кожну другу нашу дівчину так називав, а зараз, до речі, для чогось тягнеш в інфопростір росіян. Навіщо будувати на них контент? Щоб ми ніколи про них не забули? І чи «Бісять дівчата, які дивляться всі мої програми й не дають» – це не об’єктивізація жінки?», – сказав шоумен. 

Коментар Олексія Дурнєва
Коментар Олексія Дурнєва
Скріншот з Instagram

Нагадаємо, раніше шоумен Володимир Остапчук, закликав жінок «голитися всюди». Чим викликав обурення у колег та глядачів. Остапчука звинуватили у сексизмі. 

Раніше повідомлялось, блогери у День пам'яті жертв Голодомору влаштували гуляння у Львові. Вони зібралися з нагоди дня народження Олександра Заліска. Скандальні світлини та відео з вечірки розлетілися мережею. Зокрема, Остапчук також опублікував фото пишного столу переповненого їжею з надписом «голодна блогерська туса». Після суспільного розголосу шоумен почав виправдовуватися, що нібито його сторіз не мали відношення до Дня пам'яті.

Читайте також: Вечірка в Греції. Остапчук прокоментував скандал, пов’язаний з його роботою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: