Відома співачка розповіла, як окупанти вбили її чоловіка під Києвом

У перші дні війни жінка втратила свого чоловіка
фото з відкритих джерел

Чоловік співачки ULTRA теж був музикантом

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну творчість та життя молодої української співачки ULTRA розділилося навпіл. У перші дні війни жінка втратила свого чоловіка.

«Як і всі, ми довго вагалися залишатися вдома або виїжджати. Я декілька разів збирала та розбирала речі. Кожну хвилину читала новини. Але коли почався бій на Житомирській трасі, стало дуже страшно і ми вирішили виїхати з Києва. Я пам'ятаю кожен момент того дня», – розповіла артистка в ТСН.

Зібравши речі, пара вирушила на виїзд з Києва та збиралась потрапити до Молдови, проте дорогою, а саме на трасі біля Білої Церкви, розпочалась стрілянина.

«Дорогою під Києвом почалася стрілянина. Мій чоловік зупинився на узбіччі. Я їхала за ним в іншій машині і також зупинилася. Одразу зателефонувала йому, попросила лягти на підлогу. У відповідь він сказав мені: «Міло, я тебе кохаю. Я хочу жити. Мене вбивають». Потім, я телефонувала знов і знов. Але вже ніхто не відповідав… Я чула постріли, один за одним. А сама лежала, здригаючись на підлозі свого авто, з надією, що все добре, що мій коханий не відповідає, бо телефон вже не з ним. Я телефонувала знов і знов. Але відповіді не було. Потім я зрозуміла, що кулі летять по моїй машині. Але що ж я могла зробити? Закриваючись подушками кричала, у сльозах, дзвонила батьку, прощаючись з ним… Потім настала тиша. І я вийшла з машини, розуміючи, що мого чоловіка вбили. Це був найжахливіший момент у моєму житті. Я не розуміла, як так сталося, чому він, чому я залишилася жива», – каже ULTRA.

Артистка додала, що її чоловік теж був музикантом: «Мій чоловік був також музикантом, людиною, як писала тексти, музику і аранжування до моїх пісень. Він дуже хотів, аби наші пісні співала вся Україна і Європа».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: