Гори спокійно, русня! Melovin переспівав відому пісню Пугачової

Співак про результати виступу: Ми передали кошти на безпілотник для 1-ї окремої бригади імені Івана Богуна
Фото: Інстаграм Melovin

Судячи з реакції залу, нове виконання прийшлося глядачам до смаку

Співак Melovin на своєму концерті у Києві переспівав пісню російської співачки Алли Пугачової «Живи спокойно, страна!». Запис свого виступу, котрий адресований російським окупантам, виконавець виклав на своїй сторінці в соцмережі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от 𝗠𝗘́𝗟𝗢𝗩𝗜𝗡 (@melovin_official)

«Дякую нашим Збройним Силам України за змогу продовжувати робити свою справу! На своєму музичному та культурному фронті ми зробимо все, аби ви й надалі отримували необхідне задля перемоги! Тому, ми передали кошти на безпілотник для 1-ї окремої бригади імені Івана Богуна. Слава Україні!», – написав Меловін, представляючи ролик.

У відео пісні артист співає, звертаючись до росіян: «Гори спокійно, русня! «Спецоперація» така». Судячи з реакції залу, кавер пісні прийшовся глядачам до смаку.

Варто зауважити, що у пісні «Живи спокойно, страна» Алла Пугачова теж звертається до росіян, які не тільки, як у варіанті Меловіна, лізуть на чужі землі, а й пхають свого носа у особисте життя. «И вызывает жгучий интерес мой часто изменяющийся вес. И мой репертуар, а также гонорар, все это нужно знать всем позарез», – співала Пугачова.

Читайте також: Настя Каменських виклала в соцмережу різдвяне фото без Потапа та обручки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: