Колишній киянин Джигурда приїхав у Волноваху читати бездарні вірші: його висміяли

фото з відкритих джерел

Джигурда, який народився та виріс в Києві, приперся в українське місто в російській формі

Телеведучий Андрій Бедняков на своїй сторінці в Інстаграм відреагував на приїзд актора Микити Джигурди до окупованої Волновахи Донецької області.

Російський актор Микита Джигурда, який народився та виріс в Києві, і лише нещодавно, за його ж словами, отримав російський паспорт, приїхав в українське місто в російській формі, щоб зачитати пропагандистські вірші: «Для мене неприйнятно Третій рейх вихваляти. І фашистську свастику на тіла набивати. Для мене неприйнятна блаж нацистських ідей, що культивують практику знищення людей. Але російські вміють. Хворобу всіх, хто світ злом заражає. Росіяни, як ракову пухлину лікарі, нацизм безжально і жорстко вирізають».

«Черговий до#бойоб приїхав до української Волновахи. Потримав гранати, розповів вірші. Микита Джигурда про «ракову пухлину» мовить», – написав Бедняков. Також телеведучий припустив, що візит Джигурди – це відповідь Росії на приїзд американського актора Орландо Блума до Києва: «Вирішили гідно відповісти на приїзд Орландо Блума».

Джигурда давно живе в Росіії, але, як виявляється, досі мав український паспорт. Після початку повномасштабної війни Джигурда підтримав вторгнення російських окупантів до України. Рідні актора мають проукраїнську позицію та знайшли тимчасовий прихисток в Польщі. Рашист Джигурда заявив в інтерв'ю російським пропагандистам, що ті до нього їхати не захотіли.

Нагадаємо, раніше скандальний актор отримував «паспорт» так званої ДНР. Однак російський актор та шоумен пробув громадянином т.з. ДНР лише п'ять днів. «Тут сталася помилка, ми її усунули», – прокоментував указ про позбавлення Джигурди громадянства тодішній керівник Захарченко.

«Мені зателефонував представник ДНР з оточення Захарченка і сказав: «Звернувся помічник президента РФ Владислав Сурков і сказав: «Ви чого, очманіли, навіщо з Джигурди робите героя?» Мене тоді мочили ЗМІ, звинувачували у вбивстві куми (бізнесвумен Людмили Браташ – прим. ред.). А паспорт ДНР у мене залишився», – пояснив своє недогромадянство Джигурда.

Читайте також: Винні Буданов та Залужний. Зірка «Кварталу» насмішив пародією на скандальну розмову Пригожина

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: