Вечірка в Греції. Остапчук прокоментував скандал, пов’язаний з його роботою

Остапчук каже, що активно допомагає українській армії
фото з відкритих джерел

На вечірці були присутні росіяни, а серед запрошених артистів – Вєрка Сердючка

Шоумен Володимир Остапчук потрапив у черговий скандал. Телеведучий  виїхав з України на грецький острів Міконос, де відпрацював на дні народженні одеситки Юлії Буряк, яка є колишньою дружиною російського олігарха Леоніда Арапова. Шоумен висловив свою позицію в Instagram.

На вечірці були присутні росіяни, а серед запрошених артистів – Вєрка Сердючка.

Вечірка в Греції. Остапчук прокоментував скандал, пов’язаний з його роботою фото 1

Остачук пояснив, що не знав подробиці особистого життя іменинниці. Також йому ніхто не говорив, що на вечірці будуть люди з країни-агресорки.

«Мені шкода, що в нашій країні можна ось так просто спробувати знищити карʼєру, яка будувалася п'ятнадцять років. У випадку Данилко – карʼєру 25 людей. Без фактів, доказів – просто текстом в телеграмі.. Я не можу відповідати за всіх, але відповім за себе: Я за всі свої майже 39 років жодного разу не був на Росії. Я за п'ятнадцять років своєї кар'єри жодного разу не був ведучим заходу, де замовники – росіяни. Бо я не працюю і не працював на їх ринок. Я український ведучий. І скільки не пропонували – ніколи не мріяв про Москву», – обурився Остапчук.

Володимир уточнив, що активно допомагає українській армії. У травні 2023 року він перерахував на потреби українських військових 500 тисяч гривень.

«Не збираю з вас. Віддаю свої», – підкреслив він.

Артист додав: «Я не знаю, за що мене так карма лупить. Хоча, можливо, ще й досі за особисте життя, але я кожного дня намагаюся її відпрацювати. Якщо шукати ворогів всередині, можна не помітити, як зовнішній ворог вставить у спину ножа. Ми, українці, вже всім довели, що вміємо обʼєднуватися проти зла, але коли це стосується своїх – давайте хоч трохи спочатку розбиратися і якщо людина справді винна – тоді вже гнати вилами», – закликав Остапчук.

Шоумен зауважив, що жовта преса спричинила те, що він звільнив свого менеджера Влада, з яким працював протягом шести років.

Додамо, що телеведучий Володимир Остапчук на своїй сторінці в соцмережі розмістив сатиричне відео, відреагувавши таким чином на скандал навколо гучної вечірки українців у Куршевелі.

Нагадаємо, що телеведучий Слава Дьомін у своїй авторській ютуб-програмі «Слава ПРО» розповідав, що у телеведучого Володимира Остапчука проблеми у сімейному житті. За словами Дьоміна, який працював разом з Остапчуком на телеканалі «Україна», який нещодавно закрився, Горняк та Остапчук, які одружився у 2020 році, живуть окремо.

Як відомо, телеведучий Володимир Остапчук після розлучення з другою дружиною, нотаріусом Христиною Горняк схоже знову не самотній.

Читайте також: Колишня дружина Остапчука зізналася, хто винен в тому, що вони з Володимиром розлучилися

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: