«Віталик любив життя». Світлана Білоножко розказала, як переживає втрату чоловіка

Світлана Білоножко разом з чоловіком Віталієм
фото з відкритих джерел

Віталію Білоножку – 71. У жовтні у Палаці «Україна» відбудеться вечір пам'яті народного артиста

Дружина народного артиста України Віталія Білоножко співачка Світлана Білоножко важко переживає смерть чоловіка. Однак, за її словами, турбота сім'ї та любов шанувальників допомагають відволікатися від сумних думок. Про це співачка розповіла в коментарі «ЖВЛ представляє».

«Я весь час у русі. Я не сиджу, бо якщо я сяду, мені буде важко – я буду сумувати, плакати… А я цього не хочу. Онук приїжджає часто. Я не одна, я маю сім'ю, яка піклується про мене», – поділилася Білоножко.

Зокрема, сьогодні, 11 червня, Віталій Білоножко міг би відзначити свій 71-й день народження. Світлана Білоножко згадала, як він відзначив свій останній день народження.

За словами співачки, її чоловік, який пішов із життя 9 січня, завжди з розмахом відзначав свій день народження, а в їхньому будинку завжди було багато гостей. Проте, як зізнається артистка, у свій останній день народження Віталію вже було важко ходити.

«Віталик любив життя, любив людей. 11 червня ми маємо повний двір людей, ми запікали рибу, він дуже смачно допомагав мені готувати рибу. Його мучив діабет, йому було вже важко ходити, але він ніколи не жалівся. Я навіть не думала, що в нас така армія шанувальників. Віталік не знав, він іноді казав, що «я хворію, мабуть, мене всі забули». Якби він знав, як багато людей його люблять», – розповіла вона.

Також Світлана Білоножко повідомила, що готується провести вечір пам'яті на честь чоловіка, який відбудеться у київському Палаці Україна 19 жовтня.

«Ми зобов'язані це зробити. Його пісні будуть співати інші артисти. Готую пісню-присвяту, і Віталік буде нам з екрана співати. Буде співати онук. Готується та займається з педагогом. Це буде у Палаці «Україна» 19 жовтня. Дуже надіюсь, що до нас прийдуть наші глядачі, які люблять нас», – наголосила артистка.

9 січня на 71 році життя помер Народний артист України, засновник і організатор Міжнародного фестивалю родинної творчості «Мелодія двох сердець» та суперзірка української естради Віталій Білоножко. Дружина артиста, співачка Світлана Білоножко повідомила, що в її чоловіка у лікарні зупинилось серце.

Новина про смерть Віталія Білоножка стала несподіванкою для багатьох його друзів та колег в українському шоу-бізнесі. Хоча багато хто з них не бачився з артистом роками. Востаннє Віталій Білоножко виходив на сцену 2019 року. Він важко переніс пандемію коронавірусу і не виходив зі свого будинку. Усі світські заходи та благодійні концерти відвідувала лише його дружина.

Прощання із Віталієм Білоножком пройшло в Національній філармонії України (Володимирський узвіз, 2). У залі лунали пісні виконавця та транслювали відео з його концертів. Дружина артиста Світлана Білоножко приймала співчуття від багатьох людей, які прийшли вшанувати легенду естради.

Прощання з Віталієм Білоножком у Києві
Прощання з Віталієм Білоножком у Києві
фото: Станіслав Груздєв, glavcom.ua

Труну співака прикрасили білими трояндами, а навколо розставили фото Білоножка, серед яких багато архівних світлин із дружиною. Біля труни – чимало вінків. Так, наприклад, квіти надіслали сімʼї співачок Софії Ротару та Світлани Лободи. До цього Ротару висловила співчуття про смерть Білоножка в Instagram. На саме ж прощання у столиці прийшла її сестра – Ауріка Ротару.

Зауважимо, новина про смерть Віталія Білоножка стала несподіванкою для багатьох його друзів та колег в українському шоу-бізнесі. Хоча багато хто з них не бачився з артистом роками. Востаннє Віталій Білоножко виходив на сцену 2019 року. Він важко переніс пандемію коронавірусу і не виходив зі свого будинку. Усі світські заходи та благодійні концерти відвідувала лише його дружина.

Читайте також: Київ попрощався із Віталієм Білоножком. Фоторепортаж

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: