Павло Зібров розповів про свій похід у ТЦК

Павло Зібров оновив дані в ТЦК
фото: Павло Зібров/Instagram

Павло Зібров: «Мене викликали в ТЦК, щоб уточнити дані»

Народний артист України Павло Зібров під час зйомок кліпу разом із музикантами військового оркестру відвідав Територіальний центр комплектування (ТЦК). У цьому він зізнався в етері програми «Ранок у великому місті».

66-річний співак оновив дані того дня, коли був зайнятий на зйомках кліпу на оновлену версію свого хіта «Хрещатик». Військовозобов'язаними вважаються чоловіки віком від 25 до 60 років, але попри це, за словами Зіброва, він з’явився в ТЦК.

«Мене викликали в ТЦК, щоб уточнити дані. Кажуть: «Ще підпадаєте під той вік, коли треба відмітитися». Я беру банду з духовими інструментами, 40 осіб військових, і ми під «Хрещатик» ідемо під ТЦК уточнювати дані. Підійшли – там усі розбіглися. Кажу: «Старший лейтенант Зібров прибув». Мені сказали, що я придатний. Та й українські дівчата під час гастролей сказали: «Придатний ви, Павле Миколайовичу, придатний ще», – розповів артист.

Нагадаємо, що раніше Павло Зібров розсекретив розмір своєї пенсії, яку йому підвищили. Нині він отримує 8,3 тис. грн. Пенсійні виплати Зіброву нараховуються за вислугою років, також він має надбавку за звання народного артиста України, учасника бойових дій та грамоти «За заслугу». Виконавець пожартував, що з пенсією в 8,3 тисяч може вважатися багатієм, адже в країні вони значно нижчі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: