Український співак, одягнувши костюм свині, спародіював чиновників, які крадуть гроші для ЗСУ

Melovin звернув увагу на проблеми розкрадання грошей в армії
фото: Instagram Melovin

Melovin прийшов на музичну премію у костюмі свині, щоб висловити свою позицію

Український співак Melovin у незвичайному образі з'явився на музичній церемонії «Музвар», яка відбулася 26 вересня у Жовтневому палаці. Фото із заходу артист опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Для заходу виконавець обрав незвичне брання. Замість звичайного смокінгу, Melovin одягнув костюм свині. На його обличчі була маска тварини, а співак мав накладний живіт. У руках він тримав табличку з написом: «Дайте гроші на ЗСУ, не вистачає на віллу».

Український співак, одягнувши костюм свині, спародіював чиновників, які крадуть гроші для ЗСУ фото 1
фото: Instagram Melovin

Так артист вирішив привернути увагу до злочинів урядовців, які під час повномасштабної війни привласнюють гроші, спрямовані на допомогу українській армії.

Український співак, одягнувши костюм свині, спародіював чиновників, які крадуть гроші для ЗСУ фото 2
фото: Instagram Melovin

Свиня в костюмі – це втілення всіх депутатів і чиновників, які навіть в умовах повномасштабної війни наживаються на армії та податках народу.

«Ніколи не міг подумати, що для того, щоб висловити свою громадську позицію, мені доведеться втілитись у повсякденний образ тих, хто зараз розкрадає державу та повинен нести пряму відповідальність за смерті наших захисників на фронті та у тилових містах. Ваші набиті кишені = відібрані життя військових на фронті!» – прокоментував Melovin у своєму Instagram.

У коментарях користувачі підтримали задум артиста:

  • «Образ комічний, ситуація страшна і набула величезних масштабів»;
  • «Ти робиш дуже важливу справу цим викликом»;
  • «Сміливо, креативно, доречно (і місце, і час). Радісно за твою громадянську позицію. Тобі і твоєму поколінню відновлювати і будувати Україну. І в цьому нелегкому процесі не обійтися без лідерів першопрохідців. Будь одним з таких»;
  • «Дуже серйозна тема, дуже важка. Сил тобі у твоїй боротьбі за справедливість».

Нагадаємо, Київрада на цей рік передбачила на підтримку українських військових п’ять млрд грн.

Раніше повідомлялося, що фірма, наближена до чиновників Шевченківської райдержадміністрації, в листопаді 2022 року взялася за ремонт укриттів на суму майже 97 млн грн. Проте роботи так і не провели. У червні 2023 було проведено розслідування незаконного присвоєння коштів, виділених з міського бюджету на облаштування укриттів. Цими грошима розпоряджалися голови районних держадміністрацій. Із них 90% були пролобійовані депутатами від партії «Слуга народу» або керівником Офісу президента.  

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: