Макс Барських презентував новий трек «Не плач»

Макс Барських у межах нового альбому випустив пісню про важливість правильного вибору у стосунках
Фото з відкритих джерел

Новий трек музиканта відкрив пре-ордер майбутнього україномовного танцювального альбому «Зорепад» 

1 вересня відбулася прем’єра четвертого синглу Макса Барських «Не плач» з восьмої платівки співака. 

«Задля роботи над створенням цього альбому, я відклав написання своєї англомовної платівки. Це рішення я прийняв під час туру містами України. Я відчув наскільки сильно мій глядач потребує справжньої танцювальної музики, під яку можна як лікувати рани, так і випустити пар, скинути стрес та біль, - коментує прем’єру співак. – Мене дуже тішать успіхи перших релізів, але я впевнений, що це лише початок. Головні хіти вийдуть у день відкриття альбому «Зорепад» уже 8 вересня», – розповів Макс Барських.

Співак розповів, що присвячує цю пісню своїм друзям та подругам, щоб вона допомагала робити їм правильний вибір та ставити себе на перше місце.

«Часом у відносинах ми ходимо по колу. Часом це спричиняє багато болю і коштує нам дуже дорого, бо ми втрачаємо час. Я завжди намагаюся прислуховуватися до відчуттів та не залишатись там, де нема справжніх почуттів», – написав Макс Барських у своєму Instagram.

Попередні релізи Барських «Тумани», «Береги», «Ритми» вже близько місяця утримують позиції в головному чарті Apple Music, перші місця трендів YouTube та мільйони переглядів у TikTok.

Нагадаємо, уже восьмого вересня Макс Барських випустить альбом «Зорепад», який включатиме зокрема українськомовні версії хітів співака.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: