Сердючка в США: погода ледь не зірвала концерт

На концерті був друг Мадонни, режисер Ед Стейнберг
фото: jetsetter.ua

Виступ Вєрки Сердючки в Нью-Йорку опинився під загрозою через несприятливі погодні умови

9 вересня, у межах північноамериканського туру Verka Serduchka на підтримку України, відбулося грандіозне шоу у Нью-Йорку, у найбільшій концертній залі Брукліна – King’s Theatre. Однак виступ опинився під загрозою, повідомляє JetSetter.ua.

Під час перельоту з Чикаго Андрій Данилко з командою зробили вимушену посадку в Коннектикуті: спершу літак не могли посадити через завантаженість аеропорту, а потім почалася гроза і його розвернули. Грім, блискавки, вітер, години очікування та, врешті-решт, рейс перенесли на ранок.

Сердючка з командою вирішили їхати до Нью-Йорка три години автівкою. Однак багаж із костюмами був у працівників аеропорту, яким заборонено видавати валізи під час грози. Коли погода вгамувалась, часу майже не залишилося.

Організатори Resilience Entertainment майже вчасно доставили всіх на локацію на таксі – швидкому, але дорогому.

«Глядачі терпляче чекали, але годинна затримка була того варта – Вєрка і мама влаштували справжній розрив. Разом із артистами співали, танцювали та посилали Путіна у відомому напрямку абсолютно всі, навіть Ед Стейнберг, друг і режисер ранніх кліпів Мадонни. Він вперше побачив live Сердючки і був щиро вражений рівнем перформансу», – йдеться у дописі.

Особливо зворушливим епізодом концерту стало виконання Вєркою хіта L’italiano Тото Кутуньо. Італійський співак, який нещодавно пішов з життя, був хорошим знайомим Андрія Данилка. Зі сцени артист розповів історію їхнього знайомства та показав спільні фото з особистого архіву.

Шоу закінчилося справжнім фурором і гепіендом під саундтрек Make It Rain Champagne.

Нагадаємо, раніше музикант Андрій Данилко на своїй сторінці в Інстаграм повідомив, що його концертний тур Америкою та Канадою не відбудеться в квітні, як було заплановано. Виступи перенесли на осінь цього року через те, що не всі учасники команди встигли вчасно оформити документи, необхідні для виїзду за кордон.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: