Українська Барбі: Оля Полякова презентує власну співучу ляльку

Оля Полякова
Фото з відкритих джерел

Доки світом шириться справжня Barbie-манія, на прихильників співачки чекає особливий сюрприз - вперше героїнею лялькової серії стане вітчизняна знаменитість

Оля Полякова презентує іграшкову колекцію під назвою «Оля Полякова», натхненну шоу виконавиці «Королева Ночі». І якщо американська лялька просто красива, то її гарна українська подруга ще й талановита. Кожна іграшка з колекції Полякової співатиме її голосом легендарні хіти.

«Натискай та слухай зіркові пісні. Відчуй себе зіркою», – говорить слоган колекції, яка складається з чотирьох яскравих моделей, що йдуть у комплекті з мікрофоном-стійкою.

Українська Барбі: Оля Полякова презентує власну співучу ляльку фото 1


Усі ляльки одягнені в унікальні костюми з концертного шоу Полякової, а також мають її фірмові головні убори, які вже стали справжньою фішкою артистки.  

Українська Барбі: Оля Полякова презентує власну співучу ляльку фото 2

 

Презентувати власну ляльку Оля Полякова хотіла ще до початку повномасштабного вторгнення. Але плани довелося відкласти. Та нещодавно, під час однієї з іграшкових виставок, лялька викликала неабиякий інтерес у дистриб'юторів. Тож незабаром кожний українець отримає можливість заспівати дуетом із зіркою.

 

Українська Барбі: Оля Полякова презентує власну співучу ляльку фото 3


Планується, що 26 жовтня перед початком грандіозного шоу співачки «Все Буде Добре!» у столичному палаці «Україна», Оля Полякова представить власну лялькову колекцію. Частина коштів від продажу зіркової іграшки буде спрямована в благодійний фонд «Дитинство без війни», амбасадоркою якого є співачка. 

Нагадаємо, що Алан Бадоєв заінтригував майбутнім кліпом для Олі Полякової. Цей проєкт стане першою відеороботою режисера для співачки протягом останніх чотирьох років.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: