У акторки Катерина Скорсоне вщент згорів будинок: сама ледь врятувалася (фото)

Катерина Скорсоне (справа на фото): У мене було дві хвилини, щоб вивести моїх трьох дітей із дому
фото з відкритих джерел

Катерина Скорсоне ледь не загинула разом із дітьми під час страшної пожежі в їхньому будинку

Актриса мегапопулярної медичної драми «Анатомія Грей» Катерина Скорсоне, яка зіграла доктора Амелію Шепард, нещодавно мало не загинула разом зі своїми дітьми у страшній пожежі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Caterina Scorsone (@caterinascorsone)

«Мій будинок згорів вщент. Поки я готувала дітей до сну і закінчувала митися, дим почав просочуватися у ванну. Коли я подивилася в коридор, там уже була димова завіса і вона заповнювала будинок», – розповідає акторка про страшні події на своїх сторінці в Інстаграм.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Caterina Scorsone (@caterinascorsone)

Катерина каже, що пожежа, як це зазвичай буває, поширилася блискавично. «У мене було дві хвилини, щоб вивести моїх трьох дітей із дому, ми втекли мало не босоніж. Але головне, що нам удалося це зробити». Актриса повідомила, що, на жаль, під час пожежі загинули четверо домашніх вихованців. «Ми все ще переживаємо цю втрату, але нам пощастило, що вони у нас були і ми їх любили».

Скорсоне зазначає, що її допис не стільки про саму пожежу, скільки про небайдужих людей, які надали їм допомогу. Катерина дякує рятувальникам, слідчим, сусідці, яка відчинила двері на їхні відчайдушні дзвінки, батькам однокласників її дітей, які надіслали книги та іграшки, і, звичайно, своїм друзям, які забезпечили їх одягом. «Ми переконалися, що єдине, що має значення, – це люди, яких ви любите, їхній добробут», – написала акторка.

Читайте також: Зірка «Месників» може завершити кар'єру через ризик розвитку хвороби Альцгеймера

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: