Ілон Маск орендував Замок Дракули у Румунії для зустрічі з Анджеліною Джолі

Запрошення на свято отримали актриса Анджеліна Джолі
фото з відкритих джерел

Ілон Маск орендував для гучної вечірки знаменитий замок Бран

Засновник Tesla і Space X Ілон Маск вирішив відзначити сьогодні вночі Гелловін так, щоб запам'яталося надовго – орендував для вечірки знаменитий замок Бран, який також відомий як Замок Дракули. Про це пише PRO TV News.

Запрошення на свято отримали актриса Анджеліна Джолі та диджейка Джулія Сандстром. Остання явно прийняла запрошення, бо опублікувала дві піблікації в соцмережі, підтвердивши, що перебуває у Румунії. Очікується, що на вечірці буде і давній приятель Ілона Маска Пітер Тіль, засновник PayPal. А також Сергій Брін, засновник Google.

За даними місцевих журналістів, в аеропорту Бухареста були помічені голлівудські актори Ніколас Кейдж та Джонні Депп. А також американський режисер Тім Бертон та «король жаху та майстер епатажу», американський рок-музикант Еліс Купер.

Джерела повідомляють, що всі гості будуть розміщені у розкішному гостьовому будинку у замку Бран. Крім того, був запит на посадку кількох приватних гелікоптерів неподалік Замку Дракули. Відповідно до тих самих джерел, у цьому районі відбудеться приватна вечірка за участю сотень гостей, голлівудських зірок, а також кількох мільярдерів та бізнесменів. Скільки заплатив за свято Маск – не афішується.  

Замок Бран було збудовано наприкінці XIII століття місцевими жителями за власні кошти, за що їх було звільнено від сплати податків до скарбниці держави протягом кількох століть. Замок на вершині скелі був стратегічною оборонною фортецею. У фортеці, за легендами, ночував цар Валахії, воєвода Влад III Цепеш, з якого ірландський письменник Брем Стокер списав образ графа-вампіра.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: