У співачки Мадонни помер рідний брат

Мадонна народилася в багатодітній родині
фото з відкритих джерел

Брат знаменитості завжди вважав себе надто гордим, щоб попросити допомоги у сестри

Трагічна подія сталася в сім'ї Мадонни – помер її старший брат Ентоні. Чоловікові було 66 років. Про його смерть повідомив чоловік сестри співачки. Джо Генрі, одружений з Мелоні Чікконе, розповів, що був знайомий із родичем поп-зірки з підліткового віку.

«Ентоні Джерард Чікконе вчора ввечері залишив земний світ. Я знаю його з того часу, як мені виповнилося 15 років. З нашої юності минуло багато років. Як зазначає брат Дейв Генрі, він був складним персонажем», – поділився Джо Генрі.

Раніше Ентоні працював на винному заводі у Мічигані. Підприємство належало батькові Мадонни. З невідомих широкого загалу причин чоловік вигнав сина і позбавив його не тільки кар'єри, а й удома. Брат знаменитості завжди вважав себе надто гордим, щоб попросити допомоги у сестри.

Нагадаємо, Мадонна народилася в багатодітній родині, у неї чотири брати та три сестри: Мартін, Ентоні, Пола, Крістофер, Мелані, Дженніфер та Маріо. Крістофер Чікконе свого часу видав книгу «Життя з моєю сестрою Мадонною». У ній він поділився такими одкровеннями, які зіпсували репутацію Мадонні та її тодішньому чоловікові, режисерові Гаю Річі.

Читайте також: Бреда Пітта спіймали в Парижі за вечерею з дівчиною, молодшою на 30 років (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: