Міла Куніс написала знущальний лист партнерці Ештона Катчера по фільму  

Міла написала Різ електронного листа вночі після прем'єри
фото з відкритих джерел

У новій романтичній комедії «Твоє місце чи моє» Ештон Катчер та Різ Візерспун зіграли екс-коханих

Акторка Міла Куніс розкритикувала фотографії свого чоловіка Ештона Катчера, на яких він позує з колегою Різ Уізерспун на червоній доріжці спільного фільму.

Після прем'єри романтичної комедії «Твоє місце чи моє», головні ролі в якій зіграли Ештон і Різ, шанувальники акторів помітили, що на спільних знімках колеги виглядають трохи незграбними, ніби їм некомфортно поруч один з одним.

Пізніше Різ Візерспун розповіла в інтерв'ю програмі Today with Hoda & Jenna, що отримала від Міли електронного листа вночі після прем'єри, в якому та повідомила свою думку щодо фотографій: «Вона каже: «Ви так незручно виглядайте разом на червоній килимовій доріжці». Але Різ запевняє, що напруженості між ними з Ештоном не було, а лист від його дружини мало виключно гумористичний характер, крім «незграбних» спільних фото, були кадри, на яких актори сміялися і виглядали задоволеними.

У новій романтичній комедії «Твоє місце чи моє» Ештон Катчер та Різ Візерспун зіграли екс-коханих на ім'я Деббі та Пітер. Колишні коханці живуть кожен своїм життям і дуже далеко один від одного. Але пара вирішує дати стосункам ще один шанс, і заради цього вони готові на тиждень помінятися своїм життям.

Візерспун зазначила, що працювати над фільмом із Катчером було весело та цікаво. «Він такий професіонал. Він найкумедніший хлопець. Нам було так весело, і щоразу, коли він одягав з дому смішне вбрання, я писала Мілі і питала: «Що він одягнув?».

Читайте також: Єдина дочка співака Емінема виходить заміж

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: