Бреда Пітта спіймали в Парижі за вечерею з дівчиною, молодшою на 30 років (відео)

Бред Пітт та Інес де Рамон почали зустрічатися у листопаді минулого року
фото з відкритих джерел

Парочка прибула до Європи окремо та в різні дні

Голлівудську зірку Бреда Пітта було помічено в Парижі за вечерею зі своєю дівчиною Інес де Рамон. Пару зафільмували на відео, яким поділився в Твіттері журнал Paris Match: на знятих кадрах Бред і його кохана сидять у ресторані на Єлисейських полях і жваво розмовляють із сусідами по столу.

До Франції актор приїхав не лише через особисті справи. Романтику він поєднав із роботою: ту саму вечерю, на якій репортери засвітили парочку, влаштували організатори кінопремії «Сезар». А на самій церемонії Бред вручив почесну нагороду режисерові Девіду Фінчеру, з яким ще у 90-х працював над культовими фільмами «Сім» та «Бійцівський клуб».

Джерела журналу People кажуть, що парочка прибула до Європи окремо. Актор, який зараз знімається у Нью-Йорку у новому фільмі «Вовки» разом із Джоржем Клуні, прилетів у четвер. А ось його кохана приїхала на день пізніше – мабуть, за терміновим викликом Пітта, який тепер без своєї нової пасії та дня прожити не може.

Раніше «Главком» писав, що актор вже познайомив подругу зі своїми дітьми. Пітт також підтримує Інес де Рамон на тлі розлучення: зараз вона розлучається з чоловіком, зіркою «Щоденників вампіра» Полом Уеслі. Про розставання вони оголосили ще минулого року. У самого Пітта теж все ще не завершено скандальне розлучення з Анджеліною Джолі.

Бред Пітт та Інес де Рамон почали зустрічатися у листопаді минулого року і з того часу проводять багато часу разом. Свій день народження Пітт в кінці грудня актор відсвяткував разом із Інес. Обранка Бреда молодша за нього рівно на 30 років. Але така різниця у віці анітрохи не бентежить пару.

Читайте також: Мадонна розлучилася з хлопцем, який молодший за неї на 41 рік

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: