У Пугачової та Галкіна хочуть відібрати дітей Лізу та Гаррі

Нині діти живуть з мамою в Ізраїлі
фото з відкритих джерел

Російська прокуратура проводить перевірку за фактом заяви про порушення прав дітей артистів

На сім'ю Алли Пугачової та Максима Галкіна поскаржилися до російських правоохоронних органів. За словами заявника, такий батько, як чоловік Алли Борисівни, може завдати шкоди своїм дітям Лізі та Гаррі. Як причину вказано в тому числі його антивоєнні висловлювання.

ЗМІ пишуть, що прокуратура Московської області проводить перевірку за фактом заяви про порушення прав Лізи та Гаррі Галкіних. Як заявив юрист Ярослав Михайлов, поведінка їхнього батька Максима Галкіна негативно позначається на дітях, їхньому психічному та фізичному здоров'ї. Заявник посилається на якісь сальні чутки, згідно з якими «Галкін є представником нетрадиційної сексуальної орієнтації».

«Галкін виховує двох неповнолітніх дітей: дочку Єлизавету та сина Гаррі, народжених 18 вересня 2013 року сурогатною матір'ю. Виховання малолітніх дітей у сім'ї гомосексуаліста безсумнівно завдасть шкоди їхньому психічному і фізичному вихованню» – цитує одне з російських агентств заяву Михайлова.

Варто зазначити, що юрист вже отримав відповідь від Московської обласної прокуратури. У ньому йдеться, що «звернення зареєстроване та передано відповідно до компетенції до Наро-Фомінської міської прокуратури».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: