Шакіра зі шваброю погрожує Піке та його дівчині: Я уб'ю свого колишнього

Колишні закохані мають двох синів
фото з відкритих джерел

Шанувальники співачки відреагували на відео неоднозначно

«Санта Барбара» Шакіри та Жерара Піке, що розлучилися у червні минулого року, триває. Співачка знову вирішила зачепити колишнього коханого в соцмережах. У День святого Валентина Шакіра опублікувала в Інстаграм відео, на якому вона миє шваброю підлогу та підспівує хіту SZA Kill Bill, повторюючи слова «Я вб'ю свого колишнього». Ролик набрав вже більше 2 млн. переглядів.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Shakira (@shakira)

У пісні є такі рядки: «Я уб'ю свого колишнього, хоч це і не найкраща ідея, а потім і його дівчину – як я до такого дійшла? Можливо, я уб'ю свого колишнього, хоча все ще люблю його, але краще сісти у в'язницю, що бути однією». Текст пісні натхненний фільмом «Вбити Білла» з Умою Турман, у якому головна героїня вирішує вбити свого колишнього коханого.

Шанувальники співачки відреагували на відео неоднозначно. Деякі користувачі пожартували, що «прикриють її», якщо вона на це зважиться, проте багато хто порадив їй відпустити минулі стосунки і йти по життю далі.

Після розставання з Піке Шакіра неодноразово публічно демонструвала, як непросто переживає розлучення. Відпустивши пару неприємних фраз на адресу Піке та його коханої у новій пісні, співачка приступила до будівництва стіни між своїм будинком та будинком матері Жерара Піке, Монтсеррат Бернабеу, оскільки їхні ділянки подекуди межують.

Раніше співачка встановила на балконі, який виходить на будинок матері її колишнього коханого, ляльку-відьму.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: