Анатоліч пояснив, чому не повертає родину до України: Можете кидати камінням

Телеведучий з родиною
фото з відкритих джерел

Будинок телеведучого знаходиться в Гостомелі

Телеведучий Анатолій Анатоліч пояснив, чому його дружина та троє дітей поки мешккататимуть за кордоном. Як відомо, з початком повномасштабної війни Анатолій Анатоліч разом з дружиною та трьома дітьми виїхав з будинку в київському передмісті. Деякий час телеведучий перебував в Україні, але з часом подружжя прийняло рішення перебратися за кордон – у Францію. Дружина телеведучого з дітьми тепер мешкає там, а Анатоліч навідується до них час від часу.

На запитання своїх підписників, коли родина повернеться до Києва, артист відповів: «Головна причина, чому я вирішив не повертати дітей додому: вони там не чують сирени, вони продовжують навчання в хороші школі, вони там в безпеці. Можете кидати в мене камінням, але це моє рішення. Сподіваюсь, до кінця року я зможу повернути родину додому, але поки рішення таке».

В Інстаграм телеведучий також розповів, скільки йому коштує дорога з України до Франції.  «Дістатися з Києва до Парижу і назад в середньому виходить 11-12 тисяч гривень. Поїзд з Варшави до Києва – 3,2 тисячі гривень, переліт в районі 8 тисяч гривень», – розповів шоумен.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: