Арестович зробив селфі у ванній у відповідь на звинувачення у самолюбуванні

Арестович: Нарцисом мене називають люди, які вимагають, щоб я відповідав їхнім уявленням про прекрасне
фото з відкритих джерел

Відомий блогер знову дражнить підписників

Радник Офісу президента України та відомий блогер Олексій Арестович опублікував в соцмережі селфі, на якому знятий у ванній кімнаті. «Нарцисом мене називають люди, які істерично вимагають, щоб я повністю відповідав їхнім уявленням про прекрасне», – прокоментував Арестович своє фото.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Олексій Арестович (@alexey.arestovich)

Раніше «Главком» писав, що Арестович прокоментував на своїй сторінці в ФБ конфуз про надання йому звання полковника. У Міністерстві оборони України офіційно заперечили інформацію про надання Олексію Арестовичу військового звання «полковник». Про це йдеться у відповіді Міноборони на депутатське звернення народного депутата України від фракції «Голос» Ярослава Юрчишина. Підписав відповідь міністр оборони Олексій Резніков. Сам Олексій Арестович вже прокоментував новину, що швидко шириться мережею.

«Інформуємо, що громадянину Арестовичу О. М. військове звання «полковник» не присвоювалось», – йдеться у документі Міноборони. Про те, що має звання полковника, Олексій Арестович заявив в ефірі ютуб-каналу «Фейгін-LIVE». На уточнювальне запитання Марка Фейгіна про те, що він нібито був у званні підполковника, Арестович відповів: «Проговорився».

Нині ж Арестович відреагував на повідомлення, що високий військовий чин йому не вручали постом в ФБ: блогер розмістив на сторінці світлину з Головнокомандуючим ВС України Валерієм Залужним та дотепним звертанням: «Ось, що Льоша: полковника я тобі не дам». У коментарях до знімку користувачі соцмереж жартують, що це фотошоп і Арестовичу вже час давати звання бригадного генерала.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: