Телеведуча Островська шокувала розповіддю, як окупанти виламували їй двері квартири в Ірпені

Фото: прес-служба

Журналістка зізналася: думала, що ніколи не зможу більше жити в Ірпені

Телеведуча Наталія Островська, яка веде марафон «Єдині новини» від каналу «1+1» розповіла, завдяки чому їй вдалося врятувати житло від мародерів-окупантів в Ірпені. А також зізналося, як непросто їй давалося рішення повернутися додому.

«Під час окупації нашим під’їздом горів рашистський танк, у вікна залітали залишки снарядів. Залізяччя побило вікна, застрягло у стінах, один шмат снаряда пролетів у сантиметрі біля газового балона, тоді б квартира могла згоріти. Довелося переробити у деяких кімнатах ремонт. Але, дякуючи виробнику дверей, росіяни не змогли потрапити всередину. Як не намагалися – виламати двері не змогли. І вибивали, і болгаркою пиляли», – поділилася Наталія в інтерв’ю з виданням «КП в Україні».

Тільки-но окупанти залишити населений пункт, Островська приїхала до Ірпеня: «Ми переїхали одразу після того, як наші військові вибили рашистів з Ірпеня, з вулиць прибрали погорілі танки та розмінували територію. Ми теж допомагали розчищати територію комплексу, прибирати побиті вікна, під час одного з таких прибирань знайшли нерозірвану міну на клумбі. Потім переробили ремонт, в деяких місцях, правда, ще залишився трохи побитий ламінат, і одразу ж переїхали в Ірпінь».

«Насправді думала, що ніколи не зможу жити в Ірпені. Я ж бачила всі новини зсередини, моя знайома волонтерка Настя Яланська загинула у Бучі, її росіяни розстріляли просто в авто. Мені здавалося, що дуже складно буде повертатись у місто, де людей ховали у парках, біля будинків… Але життя триває, і якщо ми можемо його продовжувати, то маємо це робити», – додала телеведуча.  

Читайте також: Стало відомо, як виглядає розкішний будинок, де принц Гаррі з дружиною знімали скандальний фільм

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: