Світові легенди виступлять на стадіоні Уемблі в підтримку Зеленського

Запрошення на виступ надсилають світовим зіркам шоубізнес
Фото: The Sun

Благодійний концерт транслюватиметься по всьому світу

Знаменитих виконавців, зокрема U2, The Rolling Stones, The Killers і Pink, запросили виступити на Уемблі 24 червня на підтримку президента Володимира Зеленського та України. Про це пише видання The Sun.

Благодійний концерт буде проведено для допомоги жертвам російського вторгнення в Україну та транслюватиметься по всьому світу. Також на грандіозний концерт запросили таких виконавців, як Пол Маккартні, Адель та Ноель Галлахер.

«Це буде величезний в глобальному масштабі список артистів. Це те, що люди давно хотіли зробити, але зараз обрана дата та заброньований стадіон. Запрошення на виступ надсилають світовим зіркам шоубізнесу. Звичайно, за такий відносно короткий термін дехто з зірок не зможе прийняти запрошення, бо має попередні зобов'язання. Але організатори оптимістично налаштовані, адже деякі з тих, з ким вони спілкувалися, вже підключилися. Для таких гуртів, як U2, які досить відверто висловлюють свої погляди на війну, це чудова можливість продовжувати розповідати про війну в Україні», – розповів виданню інсайдер.

Організатори переконані, що така масштабна акція допоможе посилити тиск проти російського диктатора Путіна та росіян, які підтримують війну в Україні.

Читайте також: Міша Крупін: Українські музиканти гидують співати російською

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: