Свідоцтво про смерть розсекретило хворобу, яку приховувала «найбажаніша жінка» Голлівуду

фото з відкритих джерел

Стала відома причина смерті секс-символу 1970-х Ракель Уелч

Голлівудська зірка та секс-символу 1970-х Ракель Уелч померла в середині лютого через зупинку серця у віці 82 років. Про це пише TMZ. Відповідно до свідоцтва про смерть, яке потрапило в розпорядження видання, дворазова номінантка на премію «Золотий глобус» на момент смерті також страждала на хворобу Альцгеймера.

Раніше актриса ніколи не повідомляла громадськість про свій діагноз.

Ракель Уелч здобула широку популярність завдяки ролям у фільмах «Фантастична подорож» та «Мільйон років до нашої ери», знятих у 1966 році. За роль Констанції Бонасьє у кінострічці «Три мушкетери» акторці виручили «Золотий глобус» як найкращій актрисі комедії чи мюзиклу.

Ефектна зовнішність і слава привели актрису в 1970-х роках на обкладинки Playboy, який у свою чергу назвав Уелч «найбажанішою жінкою 70-х».

Американська актриса побічно стала причетною до одного з найкращих фільмів в історії. Постер із зображенням Уелч закривав дірку у стіні камери, через яку герой Тіма Робінса здійснив знамениту «Втечу із Шоушенка». Вибір творців картини впав на неї невипадково – у 70-х роках минулого століття Ракель Уелч була головним секс-символом Америки, і подібні постери висіли на стінах у спальнях мільйонів хлопців.

Читайте також: Зірка «Месників» може завершити кар'єру через ризик хвороби Альцгеймера

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: