Анджеліна Джолі безжально висміяла нове захоплення Бреда Пітта

Анджеліна Джолі
фото з відкритих джерел

Адвокати акторки представили її позицію, у якій висміюється діяльність Бреда Пітта як фермера

Американська акторка Анджеліна Джолі критично висловилась щодо уміння її колишнього чоловіка Бреда Пітта хазяйнувати на винограднику Chateau Miraval у Франції. Деталі спілкування Анджеліни і Пітта опублікувало видання Page six.

Як з'ясувалось, образливі фрази пролунали під час судового розгляду. Адвокати акторки представили її позицію, у якій висміюється діяльність Бреда Пітта як фермера.

Видання зазначило, що у 2011 тоді тоді ще сімейна пара придбала маєток, відомий виробництвом французького вина. Після цього Бред запевняв, що повністю занурився у питання сільського господарства.

«Зараз я фермер, — сказав 59-річний Пітт виданню Wine Spectator ще в 2014 році, — я люблю вивчати землю і яке поле найбільше підходить для якого винограду, драма вересня і жовтня: ми збираємо сьогодні? Де рівень цукру? Як кислотність? Чи буде дощ? Це було для мене навчанням», – розповів Бред Пітт про своє захоплення.

У 2021 році Джолі після розлучення з Бредом у 2019 році вирішила продати свою частку маєтку. Ексчоловік був переконаний, що вона цим руйнує «його бізнес» і подав до суду. У минулу п'ятницю - 7 липня - він отримав зустрічний позов. При цьому його заяву про «побудову бізнесу» назвали смішною: «Пітт - актор, а не винороб».

Коментар представників Джолі щодо Бреда Пітта
Коментар представників Джолі щодо Бреда Пітта

Представники Джолі наводять свої аргументи:

  • Пітт не займався сільським господарством всерйоз, натомість весь час знімався у фільмах та їздив по світу;
  • нечасті відвідини виноградника були, але тоді актор «милувався роботою працівників», а не трудився сам;
  • ексчоловік витрачав гроші, отримані за виноградарство, на реконструкцію студії звукозапису - на «несерйозні проєкти».

В підсумку у позові Джолі ідеться про те, що Пітт їй заборгував 350 млн доларів.

Зазначимо, Chateau Miraval - маєток, у якому вирощували виноград і робили вино з 1841 року. Площа маєтку - близько 400 га.

Chateau Miraval - як виглядає маєток
Chateau Miraval - як виглядає маєток

Після того, як подружня пара придбала маєток, це стало причиною зростання ціни на вино, яке там продавалось. Втім у 2021 році ціна все ж упала - про це ідеться у матеріалі спеціалізованого порталу Wine Spectator.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: