«Супер цинізм». Потап засвітився у Лондоні та нарвався на хвилю хейту

Репер продовжує мандрувати світом в той час, як в Україні триває війна
фото: Потап/Instagram

Підписники поцікавилися у виконавця, чи не бажає він відправитись на передову

Відомий український продюсер та виконавець Потап засвітився у Лондоні на Різдво. У себе в Instagram репер опублікував світлину на тлі традиційного різдвяного віночка з гілочок та пригадав музичну спадщину Великої Британії.

«Лондон – місце народження культових гуртів та легендарних артистів. Він завжди був центром музичної творчості та інновацій», – йдеться у публікації.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ПОТАП (@realpotap)

Виконавець також закликав не забувати про музичні традиції України, «відомої своїми душевними мелодіями та могутніми голосами».

«Незалежно від того, блукаєте ви мальовничими вулицями Лондона чи насолоджуєтеся щирими українськими мелодіями, ця святкова пора нагадує нам про справжню силу музики – вона об’єднує нас усіх, руйнує бар’єри та створює вічні спогади», – написав Потап.

Однак не всі користувачі оцінили різдвяну світлину з Великої Британії та написали у своїх коментарях все, що думають про Потапа:

«Супер цинізм». Потап засвітився у Лондоні та нарвався на хвилю хейту фото 1
«Супер цинізм». Потап засвітився у Лондоні та нарвався на хвилю хейту фото 2
«Супер цинізм». Потап засвітився у Лондоні та нарвався на хвилю хейту фото 3

Раніше українського продюсера та виконавця Потапа помітили у Дубаї, де він розважався в елітному ресторані. При цьому він був не сам, а в компанії росіян.

Нагадаємо, Потап написав пісню про волонтерів і збурив мережу. Деякі українці зауважили, що пісня має примітивний текст, який принижує працю та старання людей, які займаються безоплатною суспільно-корисною діяльністю. Також розкритикували зовсім невідповідний мотив мелодії, схожий на решту танцювальних треків зірки.

Читайте також: Потап розповів, як вдалося знову чкурнути за кордон: В мене дуже великі зв'язки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: