Актору Остапу Ступці, який напідпитку скоїв ДТП, повідомили про підозру

фото з відкритих джерел

В артиста вилучили автомобіль, на якому він потрапив в аварію

Актору Остапі Ступці, який вчора ввечері влаштував ДТП, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, повідомили про підозру. Про це пише Київська міська прокуратура.

Зазначається, що Range Rover Ступки поліція вилучила. Наразі вирішується питання про арешт його автівки.

«За процесуального керівництва Київської міської прокуратури повідомлено про підозру водію за фактом дорожньо-транспортної пригоди, вчиненої у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження (ч. 1 ст. 286-1 КК України)»,  – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, син легендарного актора Богдана Ступки та провідний артист Театру Франка влаштував ДТП у Голосіївському районі Києва. Інцидент стався вчора пізно ввечері. Джерела в поліції повідомили, що Ступка на своєму автомобілі Range Rover протаранив машину Mitsubishi, яка стояла на зупинці. У ній перебував чоловік, якого в результаті ДТП доставили в лікарню з численними травмами. Актора затримали, зараз на нього відкрили кримінальну справу.

«Слідчі з розслідування ДТП столичного главку поліції встановили, що керманич виїхав на зустрічну смугу та в'їхав в припаркований транспортний засіб. Під час перевірки його на стан сп’яніння прилад Драгер показав 1,62 проміле», – йдеться у повідомленні поліції Києва.

Пізніше актор поспілкувався з журналістами, в розмові він не підтвердив, однак і не спростував факт ДТП. Тим часом в мережі з’явилися перші знімки з місця аварії.

Читайте також: Софія Ротару розпродує мільйонну нерухомість у Криму

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: