Стівен Кінг різко відреагував на рюмсання росіян через Кримський міст

Стівен Кінг не підбирав слова, розповідаючи про росіян
фото з відкритих джерел

 

«Короля жахів» розлютила реакція громадян країни-агресорки на вибухи, які вони назвали «терактом»

Легендарний американський літератор Стівен Кінг, який активно підтримує Україну у війні проти РФ, висловився щодо вибухів на Кримському мосту. «Короля жахів» дуже розлютила реакція громадян країни-агресорки на вибухи, які вони назвали «терактом».

«Після дев'яти місяців вбивств і в багатьох випадках тортур мирних жителів, після руйнування цілих міст росіяни називають вибух мосту «тероризмом». Це просто пі#дець», – написав емоційний твіт письменник

Раніше «Главкм» писав, що всесвітньо відомий американський письменник Стівен Кінг від імені всього світу закликав Путіна забратися з України. Про це він написав на своїй сторінці у Twitter. «Світ – Росії: Забирайся з України. Це не твоя країна», – написав він.

Раніше знаменитий письменник, не підбираючи слів, підтримав дії ЗСУ на Сході та Півдні України. Про це він написав у своєму твітері. «Українці сьогодні надирають дупу. Слава Україні!» – йдеться у дописі.

Треба сказати, що знаменитість доволі часто публікує дописи в підтримку України. Раніше Кінг на своїй сторінці в соцмережі опублікував пост, у якому висловився про дії рашисткої армії проти України. «Російські удари на українські цивільні об'єкти є терактами. Слава Україні!» – написав відомий у всьому світі літератор. «Стівен, росіяни гірші за будь-якого монстра з ваших романів», – відповіли йому в Twitter із нашого Міністерства оборони.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: